DFC 2 weer stap dichter bij promotie

1 juni 2019 527x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 weer stap dichter bij promotie

Het is vandaag gelukt om weer een stap dichterbij de 1e klasse te komen voor de ploeg van trainer Leon vd Sluijs.

Na het mislopen van de titel op doelsaldo op de slotdag ,moest DFC 2 de batterij weer opladen om via de nacompetitie alsnog promotie af te dwingen. De eerst horde was vandaag tegen Noad in een thuiswedstrijd.

Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht in de 1e helft. De 2e helft was er een heel klein overwicht voor DFC maar de afronding ontbrak. Zodoende stond erna de reguliere 90 minuten een 0-0 op de teller en moest er een verlenging aan te pas komen.

Tot het einde bleef deze spannend , maar vlak voor tijd was het Humprey die het net liet bollen en zodoende DFC de zo gewenste voorsprong gaf. Die kwam in de laatste minuten niet meer in gevaar en de winst voor DFC 2 was een feit , 1-0 na verlenging.

Ondanks de belangen voor beide teams ,was er sportiviteit en respect voor elkaar . Geen gezeur en als er al een keer een overtreding  was , werd die sportief opgelost.

DFC 2 zal volgende week zaterdag wederom thuis spelen , en dan is Meerkerk het volgende obstakel.

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com