De vrijdagavond , een terugblik

16 juni 2019 1361x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor De vrijdagavond , een terugblik
De vrijdagavond , een terugblik

Na maanden voorbereiden was het dan eindelijk zover ,de start van het DFC ABC-den Hartog 2019 ging van start.

Alles was in gereedheid , het weer was zonnig , het complex liep vol met spelers en toeschouwers . Het foodcourt was goed bemand , Kelme had voor mooie kleding gezorgd , die voor een scherpe prijs weggingen. Binnen en buiten werd de bar bemand , uit de keuken kwam de lekkerste patat , vanaf het foodcourt werd er volop gesmuld van Kibbeling , verse hamburgers , Pizza , koffie en koeken en La Venezia ijs.

Langs de lijn een gezellig samenkomst van oud DFC-ers , waarvan sommigen elkaar jaren niet hadden gezien. Er werd al snel bijgepraat over vroeger , terwijl hun kinderen op het veld onderling streden. 

De scheidsrechters van deze avond waren er ook klaar voor , de wedstrijd leiding zorgde voor de start van het toernooi , we waren onderweg !!

Op de velden werd er kwalitatief hoog voetbal gespeeld , het deelnemers veld van de JO14 bestond uit Top- en Hoofdklassers  ,en dat was te zien ook. Mooie acties en doelpunten ,ze vlogen je om de oren. Het aanwezige publiek genoot er van , en ook op het veld was het genieten. Want zelden zo sportief toernooi gezien. En dat mag ook wel eens gezegd worden.Het onderlinge respect van de spelers naar elkaar en naar de scheidsrechters was groot.

Na de poule wedstrijden werd het tijd voor de finale ronde. Van de 4 finales , werden er 3 op penalties beslist , alleen de hoofdfinale werd een reguliere overwinning. De strijd om de grote beker ging tussen het sterke ijsselmonde en gastheer DFC.  De winst was voor DFC , met 1-0, maar de overwinning was zeker niet gemakkelijk en DFC moest er voor strijden. 

We mogen met trots terugkijken op een goede vrijdag avond , en de nieuwe opzet is zeker geslaagd te noemen.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com