Daniel Jansen ontvangt Paul Pluijmert Bokaal

13 juni 2019 799x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Daniel Jansen ontvangt Paul Pluijmert Bokaal
Daniel Jansen ontvangt Paul Pluijmert Bokaal

 

De selectie van DFC beleefde vandaag hun laatste training voor het zomer reces. Traditioneel word door de technische staf ook de speler van het seizoen benoemd. In samenspraak met de familie Pluijmert , is besloten vanaf heden de speler van het seizoen te belonen met de ” Paul Pluijmert bokaal ”  .

De allereerste ontvanger van deze bokaal , kreeg vandaag uit handen van Jan Pluijmert de bokaal overhandigd.  Jan had voor de winnaar een persoonlijk dankwoord.

De speler van het seizoen , en daarmee de bezitter voor een jaar lang van de ” Paul Pluijmert bokaal ” , is Daniel Jansen. Een terecht winnaar in de ogen van de complete selectie. Daniel was vereerd deze bokaal ,persoonlijk uit handen van Jan te mogen ontvangen. En beloofde met de grootste zorg de bokaal een jaar lang te verzorgen.

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com