Nog 3 weken , DFC ABC-den Hartog jeugd toernooi

16 mei 2019 1295x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nog 3 weken , DFC ABC-den Hartog jeugd toernooi
Nog 3 weken , DFC ABC-den Hartog jeugd toernooi

Over 3 weken is het weer zover , het DFC ABC-den Hartog jeugdtoernooi 2019.

Op 14 en 15 juni staat het grootste en leukste jeugd toernooi van het eiland van Dordrecht weer op het programma. Na 2 eerdere geslaagde edities , is het dit jaar alweer voor de derde keer op rij dat DFC voor de organisatie tekent en U van harte welkom heet op ons complex.

De opzet van de vrijdag avond is enigszins gewijzigd. Waar voorheen de Dordtse avond op het programma stond , hebben wij dit jaar voor U een avond gepland met top wedstrijden in de JO14 categorie. Het team van trainer Enzo ,die dit seizoen zeer verdienstelijk acteert op hoofdklasse niveau , zal op deze vrijdag de strijd aangaan met enkele Top en Hoofdklassers , waarbij zelfs enkele BVO’s aan de aftrap zullen verschijnen. Liefhebbers van mooi en attractief jeugd voetbal komen op de vrijdag avond zeker aan hun trekken.

De zaterdag zullen de velden weer volstromen met spelers van de JO8 tm de JO17 ,die allen strijden om de hoofdprijzen. In de ochtend zijn de velden het domein van de jongere jeugd ,en na de lunch zal de oudere jeugd die velden overnemen. Elk jaar is het weer een sportieve strijd , en uiteraard hopen we ook dit jaar weer op een mooi toernooi. 

Al deze wedstrijden zullen hopelijk ook dit jaar weer veel publiek trekken ,net als de voorgaande 2 edities. En al die supporters en toeschouwers zullen ook , zoals U van ons gewend bent , weer volop verwend worden met amusement en het beroemde foodcourt. Voor de jongste jeugd word weer een springkussen geregeld , waar zij ( onder begeleiding ) de gehele dag hun plezier kunnen vinden. En de papa’s en mama’s ( of opa’s en oma’s) kunnen heerlijk op het terras genieten van alle lekkernijen die het foodcourt U biedt. Wat we dit jaar op culinair gebied zullen voorschotelen , houden we nog even geheim , maar op veler verzoek is ook dit jaar de Kibbeling kraam weer aanwezig.Het foodcourt keert terug op de oorspronkelijke plaats , nl op het parkeer terrein bij de kantine.

Uw auto kunt U plaatsen op het grote parkeer terrein van FC Dordrecht , parkeerwachters staan voor U klaar om U hierin te begeleiden , wat een service , dit vind U toch alleen bij het DFC ABC-den Hartog jeugdtoernooi !!!

U ziet het , wij zijn er wederom helemaal klaar voor. Wij verwelkomen U van harte op 14 en 15 juni.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com