JO8-2 zet zegereeks voort

18 mei 2019 480x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 zet zegereeks voort
JO8-2 zet zegereeks voort

Na de mooie en terecht overwinning van verleden week , stond vandaag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma tegen Papendrecht.

Zonder wissels vandaag , dus in het praatje vooraf werd dat goed duidelijk gemaakt.We moeten het met zijn allen doen , dus volle inzet. Niet verzaken , maar bij sommigen zat de slaap nog in de ogen en de vrees kwam uit , de coaching in de eerste helft had beter door een wekker gedaan kunnen worden.

Sid stond niet te slapen en die rammelde de ballen goed uit het doel. Lars is vol energie en geeft niet op. Joey 1 is slot op de deur . Damien is een dieseltje , moet soms op gang komen. Joey 2 schiet over het hele veld en helpt waar nodig. Kevin begint voorin ,haalt nu ook de bal al op om te scoren.

Maar soms ( vaker gezien dit jaar ) hebben we een kleine schop onder de kont nodig voordat we gaan voetballen ,zoals ook vandaag. Maar toch kwamen we met 1-0 voor. Een goede corner van Kevin kwam bij Lars ,en die moet je zo kans niet geven natuurlijk. Het langzaam ontwaken van de engeltjes van JO8-2 zorgde voor een 1-2 achterstand. Het zou toch niet weer zo dag worden he ? De time out kwam op tijd want we konden wel een peptalk gebruiken. En zowaar , we werden wakker haha. Een doelpunt van weer Lars en Kevin zorgde voor blije gezichten in de rust 3-2.

Toch werd de rust gebruikt om te zeggen dat we niet weer mochten verslappen. Want als Papendrecht een keer richting doel kwam was het wel gevaarlijk. 

De 2e helft gingen we gelukkig scherp van start want we wilden winnen in eigen huis. Een mooi NOAD  moment ( Niet Opgeven Altijd Doorgaan ) van Kevin die dwars door de verdediging slalomde , gaf ons wat lucht , want de score was 4-2. Lars en Kevin stonden nu beide op 2 doelpunten , wie zou als eerste de hatrick vandaag maken? Het was Lars die de 5-2 maakte ,maar Kevin sloot de score vandaag af door de 6-2 te maken. Sid bleef de tweede helft op de been en liet geen doelpunt toe, Joey 1 en 2 verdedigde scherp en Damien was goed bezig om de aanval van goede ballen te voorzien.

Het was een goede wedstrijd , en we laten de laatste weken zien dat we veel vooruitgang boeken. Zelfs in de nabespreking in de kleedkamer , werd er een vreugdedansje uitgevoerd tussen Joey 2 en de trainer. Op naar de laatste competitie wedstrijd , volgende week tegen Heerjansdam. Klasse gespeeld vandaag boys !!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com