JO8-2 wint verdiend bij Dubbeldam.

11 mei 2019 510x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 wint verdiend bij Dubbeldam.
JO8-2 wint verdiend bij Dubbeldam.

Dubbeldam uit , altijd lastig. Maar dan met name voor de ouders. Hockeyvelden , tennisclubs , volleybalhal en zelfs omgekleed staan bij een andere vereniging…. kortom we waren net op tijd klaar om op 9 uur te starten. De kids waren gelijk scherp.

Sid vandaag in het doel , de rest in de gebruikelijke opstelling. Het zonnetje begon te schijnen en de boys genoten van de vitamine Z en dat was te merken. Al snel in de eerste helft nam Joey 1 de bal op eigen helft vol op de pantoffel en zag de bal het net in rollen , 0-1. Lars speelde vandaag als een soort opkomende back en vond zichzelf op de goede plaats om een aanval af te ronden met zijn chocolade been om voor de 0-2 te zorgen. Nog voor de rust was het weer Lars die de 0-3 scoorden.  Joey 2 , Milan , Kevin en  Damien werkten allemaal keihard. Met een beetje geluk had de voorsprong zelfs al groter kunnen zijn.We speelden heel goed vandaag en we besloten om na de limonade het rust praatje lekker in de zon te doen.

Damien stoomde in de tweede helft op naar vijandig doel en haalde de trekker over voor de 0-4. Joey 2 ging in de spits helpen bij Kevin ,zodat Kevin de ruimte kreeg om te scoren. Een verre uittrap van Sid ( alle uittrappen van Sid waren vandaag super ) kwam bij Kevin terecht en hij maakte de 0-5. Ook de 0-6 en 0-7 waren van Kevin. Joey 1 ging nu voorin spelen , joey 2 en Milan waakten over het middenveld en Lars en Damien hielden het achter in dicht.Het harde werken van Dubbeldam werd beloond door de 1-7 te scoren, maar de overwinning voor de JO8-2 kwam niet meer in gevaar. Een goede en terecht overwinning.

Goed gespeeld vandaag mannen , samenspel en overspelen ging goed. We gunden elkaar de bal vandaag. 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com