JO8-2 oefent op de aftrap

26 mei 2019 572x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 oefent op de aftrap
JO8-2 oefent op de aftrap

JO8-2 had zaterdag hun laatste competitie wedstrijd , uit bij Heerjansdam. Na enkele weken winst achter elkaar , was het maar weer de vraag of de kids vandaag zin hadden . Nou dat antwoord was al snel bekend , nee dus haha.

We genoten van het heerlijke zonnetje ,we zagen een mooie roofvogel ,sommige ouders meenden zelfs een kameel gespot te hebben , maar van voetbal kwam weinig terecht. Heerjansdam was ook een goede tegenstander ,maar in het begin leek DFC opzoek te gaan naar de voorsprong. Helaas werd die niet gevonden en kwam al snel de 1-0 achterstand ,gevolgd door de 2-0 , 3-0  en 4-0. Rust dus we gingen nog een poging wagen om DFC scherp te krijgen. Een compleet tactisch concept werd bedacht , inclusief panna’s , opdrukken en solo’s over het hele veld.Het was tegen beter weten in.

Al snel maakte Heerjansdam het karwei af en DFC werd weggespeeld. Het sierde de ploeg wel dat we ondanks de achterstand , toch op zoek gingen naar een doelpunt. Maar zelfs dat was ons niet gegund.

We sluiten dus de competitie af met een nederlaag maar we gaan nog even on tour voor enkele toernooien. En natuurlijk gaan we als ploeg nog een gezellige afsluiting van dit leuke en mooie seizoen bedenken !!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com