JO8-2 geniet van warme douche ,maar word wel afgedroogd.

4 mei 2019 582x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 geniet van warme douche ,maar word wel afgedroogd.
JO8-2 geniet van warme douche ,maar word wel afgedroogd.

We hebben een paar weken rust gehad ivm vakantie. In die periode zijn we op een geslaagd  4-daags trainingskamp geweest in het warme La Esbeek. Teambuilding was daar het toverwoord ,maar helaas was dat vandaag niet terug te zien op het veld. Een harde 9-0 nederlaag , er is weer werk aan de winkel.

DFC had vandaag geen wissels , dus we moesten allemaal aan de bak. Het was niet de hoofd oorzaak,maar af en toe een frisse invaller helpt zeker wel. Anders dan de uitslag doet vermoeden ,was het DFC die het eerste gedeelte domineerde en we stonden ook te wachten op de 0-1.Maar die kwam maar niet. En ja hoor, zal je net zien. Staan we met 1-0 achter. Niet de kop laten hangen anders gaat het helemaal mis. Maar de helft had er vandaag geen zin in.  Ipv de best te doen voor de gelijkmaker te zoeken , werd de inzet steeds minder en kon Oranje Wit voor de rust zo uitlopen naar 5-0. We kregen geen enkele kans meer ,en het was aan Joey te danken dat we al niet veel verder achter stonden.  Tijd voor een half time peptalk!!

Maar ook die had geen nut ,want koud in het veld voor de tweede helft en het was al gelijk 6-0. Nou dan weet je het al ,vandaag gaan we niet voor de punten. Sid werkte nog keihard en hij had zeker een doelpunt verdiend , Lars probeerde de verdediging nog overeind te houden ,maar dat gaat niet in je eentje. Joey rammelde er in de tweede helft ook nog een paar zekere doelpunten uit. Maar dat waren dan ook wel de hoogtepunten van vandaag. 

Oh nee , ik vergeet nog een hoogtepunt te melden , de boys waren het allemaal eens dat de douches wel heel lekker waren na afloop. Misschien volgende week eens een koude douch vooraf proberen zodat we gelijk wakker zijn !! 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com