DFC JO8-1 kampioen

18 mei 2019 682x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO8-1 kampioen
DFC JO8-1 kampioen

Vandaag is DFC JO8-1 kampioen geworden in de 1e klasse. Een bijzonder mooie prestatie , aangezien die team in de winterstop nog hoger is ingedeeld.

DFC kreeg in de 1e klasse meer weerstand , maar moest slechts 1 x hun meerdere bekennen door 1 verliespartij tegen Papendrecht. In de return werd datzelfde Papendrecht alsnog verslagen. Aangezien alle andere partijen waren gewonnen , was de uitwedstrijd tegen Oranje Wit vandaag de kans om de beker binnen te slepen.

Wellicht had de spanning er iets mee te maken , maar DFC stond halverwege met 3-0 achter. Tijd voor een peptalk van coach Raymond ,want een kampioenswedstrijd moet je winnen ook.

De tweede helft werd er idd uit een ander vaatje getapt ,want de opgelopen achterstand , werd omgebogen naar een 3-4 overwinning. De winst betekende het kampioenschap en dat werd uitgebreid gevierd.

Voor iedere speler stond er een medaille en beker klaar ,en de grote beker gaat zeker bij iedereen een keer een mooi plekje krijgen op de kamer.Bij terugkomst op DFC werd er met een patatje en drinken een mooie dag afgesloten.

Levani , Tonio , Ryan , Armaan , Noah , Regy , Kaan , Abdul en coach Raymond , van harte gefeliciteerd !!

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com