JO7-1 heeft sterk debuutjaar

26 mei 2019 297x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-1 heeft sterk debuutjaar

    

JO7-1 ging gisteren de de brug over naar Papendrecht voor de laatste competitie wedstrijd tegen Drechtstreek.  JO7-1 heeft dit seizoen hun debuut gemaakt op het veld als spelend team , en doet dat zeer verdienstelijk.

Bij Drechtstreek aangekomen bleek dat de tegenstander ook maar 1 keer had verloren , net als DFC. Dus onverwachts was het een soort van kampioenswedstrijd.  DFC begon sterk en kwam op voorsprong , maar Drechtstreek kwam heel sterk terug en de ruststand was 8-1. Maar DFC gaf niet op en besloot de tweede helft gas terug te geven.Helaas kwam de eindsprint net te laat en werd er verloren met 11-8.

DFC JO7-1 word dus uiteindelijk tweede in de competitie , een zeer knappe prestatie tijdens hun debuut jaar , klasse boys !!

Na afloop werd er bij DFC genoten van een lekker patatje en drinken.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com