DFC als mede-koploper de laatste ronde in.

18 mei 2019 540x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC als mede-koploper de laatste ronde in.

DFC had vandaag als taak om zelf te winnen bij de Fendert, en dan na afloop te wachten op de uitslag van Wieldrecht – Prinsenland. DFC slaagde in zijn eigen missie, maar moest aanhoren hoe Wieldrecht in blessure tijd toch nog gelijk kwam.

DFC had wat goed te maken omdat het de laatste weken de controle over de competitie zag wegglippen. Het ensemble van trainer Danny Slegers begon scherp aan de wedstrijd en gangmaker Leroy Rubio Rijsdijk vond al snel het net om de 0-1 te scoren. DFC domineerde de partij en de gelijkmaker kwam uit de lucht vallen. Het sein om vol gas te geven. Want aan een 1-1 had DFC niets vandaag. Gelukkig voor een ieder met een rood wit hart, bracht Kenan Vleesenbeek een ruim kwartier voor tijd de zo gewenste 1-2 voorsprong. Een score die gezien het verloop van de wedstrijd zelf veel hoger had kunnen en moeten uitvallen. Maar met deze eind uitslag had DFC zijn taak voor vandaag volbracht. Zelf winnen en hopen op goed nieuws.

Tot op het aller laatste moment was het ook goed nieuws, want elftal leider Cees van Woerkom was bij Wieldrecht en zag Prinsenland leiden met 1-2. Helaas voor DFC scoorde Wieldrecht nog in blessuretijd de gelijkmaker.

Een doelpunt die voor Wieldrecht goud kan betekenen. Want de laatste ronde gaat volgende week in met een gedeelde koploper. Wieldrecht en DFC staan beiden bovenaan, maar Wieldrecht heeft de betere papieren op basis van doelsaldo.

DFC ontvangt thuis Noad, terwijl Wieldrecht een ware stads derby heeft, uit bij Dubbeldam. De opdracht is helder, zelf winnen en hopen dat Dubbeldam een helpende hand bied aan DFC. Alleen op die manier kan de kampioensvlag worden gehesen. De spanning blijft dus letterlijk tot het laatste fluitsignaal.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com