DFC 5 sensatie seizoen.

26 mei 2019 1619x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 5 sensatie seizoen.
DFC 5 sensatie seizoen.

Waar DFC zo net als anderen seizoenen weer begon in een bijzondere samenstelling was de intentie bij de heren; lekker trainen op donderdag en zaterdag een wedstrijdje voetballen.

Zo begon het seizoen ook, paar leuke trainingen en op zaterdag deden wij ons best. Het was kiezen of delen, gaan we vol voor de koppositie of gaan we gewoon net als altijd voor een biertje en een match. Niet is minder waar, Bart Boer komt met een theorie dat wanneer we daar en daar en daar winnen wij weer de aansluiting naar boven kunnen vinden. Het geschied, DFC 5 wint met 6-1 van koploper De Fendert en stelt zichzelf in poleposition voor het kampioenschap. De enige concurrent EBOH is de meeste vrezende tegenstander.

Door diverse akkefietjes zijn ze geen favoriet bij de overige clubs maar niemand geeft iets cadeau. DFC 5, gelijk staande met De Fendert heeft genoeg aan 3 doelpunten voor en een overwinning. Waar sommige dachten aan een makkelijk potje was het zwaar aanpoten. Na een brillenstand in de rust lukte het DFC 5 dan alsnog de score uit te breiden naar 0-3.

DE ECHTE KAMPIOEN.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com