DFC 2 mist kampioenschap door bizarre omstandigheden.

25 mei 2019 428x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 mist kampioenschap door bizarre omstandigheden.

DFC 2 sluit af met een thuis overwinning maar het is niet genoeg voor het kampioenschap. Hssc wint met verdachte cijfers en word kampioen. Wat rest voor DFC 2 is de nacompetitie, waarin alsnog getracht word promotie af te dwingen. We kunnen trots zijn op DFC 2.

DFC 2 won vandaag zelf terecht thuis van Ameide , maar HSSC  won hun wedstrijd met 18-1.Een uitslag die terecht verdacht genoemd nog worden , maar helaas kunnen we hier niets aan doen en moeten wij ons opladen voor de nacompetitie.

Trainer Leon vd Sluijs sprak de groep na afloop toe. We hebben alles gegeven , maar het was niet genoeg. Maar we zijn vastbesloten de promotie alsnog af te dwingen , een promotie waar we recht op hebben !!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com