DFC 1 verliest wedstrijd en koppositie.

11 mei 2019 555x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 verliest wedstrijd en koppositie.

DFC 1 is vandaag de koppositie kwijt geraakt door de 0-1 thuis nederlaag tegen Kogelvangers.

De afgelopen weken verspeelde DFC een riante voorsprong op Wieldrecht en Prinsenland. Meerdere media hadden DFC al gekroond tot kampioen , maar met nog 2 wedstrijden te gaan , is DFC koploper af en heeft Wieldrecht de beste papieren om op 25 mei de champagne te ontkurken.

Vandaag tegen Kogelvangers stond DFC na 9 minuten al met 0-1 achter en dit werd niet meer ingehaald. DFC probeerde het wel , creeerden kansen , werkte hard , maar was niet effectief genoeg. De daadwerkelijke stootkracht hield op bij het 16 meter gebied.

De afgelopen weken is er een verval in de ploeg geslepen, die tot op heden nog niet is gestopt. DFC moet naar Wieldrecht kijken en hopen op een misstap.Maar zal dan zelf ook weer de winst moeten gaan zoeken en vinden, anders heeft kijken naar Wieldrecht geen enkel zin.

Indien het kampioenschap word misgelopen , rest nog de na-competitie om promotie naar de 2e klasse te bewerkstelligen.  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com