balsponsor DFC -Kogelvangers : Peters Cleaning / Eco2care

8 mei 2019 481x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor balsponsor DFC -Kogelvangers : Peters Cleaning / Eco2care
balsponsor DFC -Kogelvangers : Peters Cleaning / Eco2care

De balsponsor voor DFC -Kogelvangers is Peters Cleaning /Eco2care.

Peters Cleaning is een moderne allround cleaner met een jonge geest en de befaamde hands-on en no nonsense mentaliteit. Veiligheid en Kwaliteit gaan hand in hand bij Peters Cleaning en de Klanttevredenheid staat sinds jaar en dag voorop. 

peterscleaning.nl

Eco2Care is een jong bedrijf met grote ambities op het gebied van Green Cleaning. We innoveren en produceren milieu-bevorderende reinigingsproducten en voeren milieuvriendelijke reinigingsdiensten uit waarbij we duurzame materialen reinigen en beschermen waardoor we ze verduurzamen.

eco2care

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com