JO8-2 wint ,maar wedstrijd met 2 gezichten.

13 april 2019 1389x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 wint ,maar wedstrijd met 2 gezichten.
JO8-2 wint ,maar wedstrijd met 2 gezichten.

Vandaag wederom een thuis wedstrijd voor de kanjers van JO8-2, ditmaal tegen Oranje Wit JO8-7. Een goede overwinning ,maar een wedstrijd met 2 gezichten.

DFC was vandaag met precies 6 spelers aanwezig , Rosha en Milan ontbraken. Alle spelers moesten dus vol aan de bak voor een goed resultaat. Oranje Wit is altijd een leuke tegenstander ,zo ook vandaag.

De opstelling was bekend en de spelers wisten wat er van hun verwacht werd. Sid stond in het doel ,Joey 1 en Lars achterin , Joey 2 en Damien op het middenveld en Kevin voorin. 

Een goed begin van DFC , maar we wisten het overwicht niet in scores uit te brengen. Sterker nog , een knal hard schot van Oranje Wit zorgde opeens voor een 0-1 achterstand. Even wakker worden boys!!  Al snel wist Kevin de 1-1 te maken na een mooie actie. Vanaf dat moment had DFC in de gaten dat zij beter waren dan de tegenstander ,en dat ook in de score wilden uitdrukken. Lars die mee naar voren ging zag zijn kans schoon de 2-1 te maken.  De voorsprong werd vergroot door een mooi doelpunt van Joey2. 3-1.  Vooraf was tegen Sid gezegd , als de uittrap niet lukt ,zoek dan de vrije man op , Sid rolde de bal naar Joey 1 , die keek wie er vrij stond en passte de bal naar Lars , die gelijk Kevin vrij zag staan en dat betekende de 4-1. Een schitterende aanval , mooi gedaan boys!!   Joey 2 en Lars maakte voor de rust hun kansen af en we stonden met 6-1 voor met de rust. Mooi voetbal , goede acties , mooi samenspel , goede voorzetten.  Vooral het passen naar de vrije man, het was een genot om te zien.

Wat er in de limonade siroop zat , deze willen we echt niet meer hebben in de rust!!!

Een totaal ander DFC dan de eerste helft , geen schim meer van de goed voetballende ploeg uit deel 1. Dromen ,om je heen kijken ,niet luisteren,  Gelukkig was Sid in het doel wel allert en Joey 1 achterin onpasseerbaar , maar ook de 2e helft moet er gewoon gevoetbald worden hoor !! Niet gelijk denken dat je er al ben als je zover voorstaat. De 6-2 van Oranje wit was wat dat betreft een heel mooi voorbeeld. Net uit de kleedkamer en 1 van de spelers loopt het veld uit voor een sanitaire stop. Gelijk maakt Oranje wit gebruik van de situatie en scoort de 6-2. DFC is even de weg kwijt en blijft verder dromen. Gelukkig weet Oranje wit hier geen gebruik van te maken en kan Kevin zelfs nog de 7-2 scoren.

Een goede overwinning op basis van de 1e helft , maar een wedstrijd heeft 2 helften.  Maar op basis van de 1e helft , goed gespeeld boys en verdiende winst. !!

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com