JO8-2 verliest maar met opgeheven hoofd

6 april 2019 669x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 verliest maar met opgeheven hoofd
JO8-2 verliest maar met opgeheven hoofd

Het ene verlies is het andere verlies niet , en dat was goed te merken vandaag. Verleden week was er geen enkele inzet en werden we bijna afgeslacht , deze week weliswaar verlies ,maar met inzet en strijd.

Vooraf werd het al besproken , verliezen is niet erg en hoort erbij ,maar je moet er wel alles aan gedaan hebben. En dat deden de mannen van de JO8-2 vandaag. Er werd gestreden , gevochten voor elke meter , goed gevoetbald , maar op het einde was het helaas niet genoeg.

ASWH was een leuke en geduchte tegenstander , die in de eerste helft op 0-1 voorsprong kwam. DFC kreeg zelf ook enkele goede kansen , zelfs de paal werd geraakt , maar de bal wilde er niet in helaas. Voorin speelden we goed samen , verdedigend werd er weinig weg gegeven. De schoten op doel werden door Joey goed gepareerd , Lars en Damien stopten de aanvallers , Joey 2 maakten het de middenvelders lastig , en Kevin probeerde het voorin. Milan begon als wissel maar liet snel zijn kwaliteiten zien , maar zonder een iemand tekort te doen , was het toch Sid die de man van wedstrijd werd. Een tactische wissel waarin Joey en Sid weer om de week het doel in gaan was de aanleiding. Sid stond vandaag weer in het veld ipv onder de lat ,en dat beviel hem heel goed, Overal waar hij nodig was , stond Sid zijn mannetje. En hij zetten enkele keren Kevin goed voor het doel met een steekbal. 

Na de rust kwam het loon naar werken. Niet opgeven altijd doorgaan , en dat deed Lars. Door zijn inzet en pass kan Kevin de 1-1 scoren.  Vanaf nu kwam DFC beter in het spel maar de bal ging van links naar rechts. Enkele malen moest Joey redding brengen , moest Lars , Damien en Milan de boel redden. Maar helaas voor DFC , het was ASWH die de 1-2 scoorde. DFC bleef proberen en proberen , maar het mocht niet baten. De 1-3 was nog voor de statistieken.

Maar op deze manier verliezen is niet erg , we hebben keihard gewerkt met elkaar. Trots op jullie jongens !!  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com