JO17 boekt thuis overwinning

5 april 2019 379x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO17 boekt thuis overwinning

Een zwaar programma deze week , nml 3 wedstrijden in 8 dagen , waarvan de laatste 2 in anderhalve dag ! En zeker nu we kampen met een blessure golf een beproeving .
Met nog een speler van 016 erbij hadden we er genoeg om deze strijd aan te gaan . 
Op voorhand werd al besproken dat we iedereen gingen wisselen omdat we zaterdag weer moeten .

De eerste helft een goed startend DFC . Regelmatig een leuke aanval , een paar kansen , maar geen doelpunten . De tegenstander werd goed vastgezet , die konden niks creëren . De enigste kans luidde we onbedoeld zelf in . Terugspeelbal , combinatie slecht veld en concentratie . Gelukkig werd onze keeper wel naast het doel aangespeeld dus het resultaat was een lichte hartaanval bij de leiding en een corner voor de tegenstander . 
Na 20 minuten zakte het spel bij ons in en omdat Groot-Ammers ook geen vuist kon maken sukkelde de wedstrijd naar de rust , 0-0 .

De tweede helft .We probeerde het weer op te pakken . Dat lukte bij vlagen . Het was meer hard werken , maar we bleven de betere ploeg . 
Als jezelf niet scoort , blijft het billen knijpen dat je niet tegen een zeperd aanloopt . Gelukkig werd er goed verdedigd en over de hele wedstrijd 1 kans weggegeven , hieruit werd ook niet gescoord .
Zelf kregen we een aantal kansen en na zo’n 20 minuten eindelijk dat wat we verdienden , de 1-0 door Julian . De bevrijdende 2de viel maar niet dus dan blijft het opletten . 1 grote kans kregen wijzelf nog toen Emre alleen op hun keeper afging en met een stift probeerde te scoren . Helaas pakte hun keeper deze bal goed . 
De laatste 10 minuten gaven we de voorsprong niet meer weg , dus eindigde deze wedstrijd in een 1-0 overwinning .

2 gehad , 4 punten ( hadden het verdiend dat het er 6 waren maar je krijg niet altijd wat je verdient ) nog 1 te gaan ! Vandaag goed uitrusten en morgen naar Peursum voor opnieuw 3 punten !Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com