Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC wint ook bij WHS , op naar de topper volgende week.
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC wint ook bij WHS , op naar de topper volgende week.

6 april 2019 487x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC wint ook bij WHS , op naar de topper volgende week.

Notice: Undefined variable: post in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154

Notice: Trying to get property of non-object in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154
DFC wint ook bij WHS , op naar de topper volgende week.

DFC ging in Sint Annaland op bezoek bij WHS ,een stabiele middenmoter, en keerde terug met 3 punten. Geen enkele ploeg word onderschat en thuisploeg WHS toonde waarom , want de overwinning werd behaald met de kleinst mogelijk score 0-1.

DFC moest diep gaan voor de winst ,maar zoals de laatste weken blijkt , beschikt de ploeg over vechtlust en inzet, en in deze fase van de competitie is dat het allerbelangrijkste. De 1e helft had DFC enkele goede kansen maar ook WHS liet zich zeker zien.Zodoende ging de 1e helft gelijk op maar was het DFC die wederom op een zeer gunstig moment net voor rust de 0-1 aantekende. Een voorzet van Leroy werd mooi ingekopt door Colin. Altijd een heerlijk moment vlak voor de rust.

De 2e helft toonde hetzelfde spelbeeld en beide ploegen zochten regelmatig het vijandige doel.Maar de verdediging van DFC lijkt niet te passeren. Week op week tonen zij hun klasse. En ook de wekelijks uitblinkende doelman Daniel Jansen zorgt voor rust achterin en was ook vandaag weer belangrijk voor de ploeg. De laatste 20 minuten moest DFC vol aan de bak om de winst veilig te stellen. WHS was zeker niet van plan gas terug te geven , integendeel , de remmen gingen los en WHS deed er alles aan om minimaal een gelijkspel binnen te slepen.  DFC boog niet , toonde ballen en haalde de zege uiteindelijk toch binnen. Deze missie is wederom geslaagd.

Na afloop werd duidelijk dat we 1 ploeg in de strijd om het kampioenschap kwijt raken. Prinsenland verloor en werd op 8 punten gezet. Wieldrecht won wel en blijf op 5 punten. Volgende week de wedstrijd die alles beslissend zal gaan worden voor de koppositie. DFC-Wieldrecht !!

De nummer 1 tegen de nummer 2 , 5 punten voorsprong voor DFC , DFC in eigen huis en we hebben zeker wat goed te maken voor de eerdere wedstrijd dit seizoen. Alle ingredienten zijn dus aanwezig voor een spannende strijd. Hoe dan ook , ook na volgende week blijft DFC koploper ,maar word het gat vergroot naar 8 punten of brengt Wieldrecht alle spanning terug in de competitie en verkleinen zij het gat naar 2 punten ??

In het DFC kamp hopen we uiteraard op winst , maar de steun van het thuis publiek is meer dan eens nodig.

DFC-ers ,  STEUN DE PLOEG VOLGEND WEEKEND !!!

 

 

De verdediging van DFC staat echter als een huis ( misschien wel een fort ) , hier door heen breken is zo goed als onmogelijk. En mocht dat wel lukken  ,de man onder de lat lijkt niet te passeren en helpt de ploeg week na week. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com