DFC 2 doet volop mee voor kampioenschap

13 april 2019 948x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 doet volop mee voor kampioenschap

Vooraf was de spanning voelbaar ,want de nummers 1 tegen de nummers 4 moesten tegen elkaar.

DFC 2 stond qua punten op plek  4 ,maar de top stond zo dicht bij elkaar dat een winst partij noodzakelijk was in de strijd voor de titel. Een nederlaag betekende afhaken ,  een winstpartij de strijd voor de titel.

DFC startte furieus en liep door 2 x Mike vd pol en 1 x Ernst Busch comfortabel naar 3-0. Deze stand was de verwachtte ruststand ,maar oranje wit was duidelijk niet van plan hieraan mee te werken. Nog voor de rust wat de stand opeens 3-2.

Een flinke peptalk in de rust was noodzakelijk. Na slecht 2 minuten  in de 2e helft kreeg DFC 2 een cadeau in de vorm van een vrije trap vanwege een vermeende terugspeelbal. Deze buitenkans liep Kevin Verheijen niet onbenut en bracht de score weer naar 4-2. Oranje Wit bleef druk zetten en wist zelfs nog de aansluiter te maken 4-3.

DFC 2 moest alle zeilen bijzetten om de voorsprong te verdedigen, en slaagde in die missie. Een uitbraak van Bright , die een voorzet gaf in het niets , belandde in de kluts bij Mike vd Pol ,die zonder het te weten de 5-3 noteerde en DFC 2 in veilige haven bracht.

Door de winst van HSSC op DeZwerver , rukt DFC 2 op naar positie 2 op de ranglijst , 2 punten achter op koploper HSSC .

Met nog 4 wedstrijden is nog alles mogelijk!!

 

 

 

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com