Train mee met een betaald voetbal scheidsrechter

27 maart 2019 407x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Train mee met een betaald voetbal scheidsrechter
Train mee met een betaald voetbal scheidsrechter

De Scheidsrechtersvereniging Drechtsteden (SVD) nodigt alle KNVB-, verenigings- en aspirant scheidsrechters uit voor een specifieke en unieke training die wordt gegeven door 2 betaald voetbal scheidsrechters, actief in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie en tevens wekelijks aangesteld als 4e man en/of VAR
Christiaan Bax en Marc Nagtegaal

Op woensdagavond 10 april vanaf 19.00 uur op het ASWH-complex, Sportpark Schildman, Reeweg 75, 3342 AA Hendrik-Ido-Ambacht. Aanmeldingen graag sturen naar secretaris@svdrechtsteden.nl. Minimum leeftijd: 16 jaar. Zie voor het programma de uitnodigingsflyer in bijlage.

Deze clinic is geheel gratis en toegankelijk voor alle KNVB- en verenigingsscheidsrechters uit de regio Drechtsteden. Dus ook voor scheidsrechters van uw club, die hierbij van harte zijn uitgenodigd. 
Op deze avond zullen Christiaan en Marc, beiden vanaf hun eerste schreden als scheidsrechter lid van de SVD, een specifieke scheidsrechters training verzorgen. De training zelf begint om 19.45 uur en er zijn kleedkamers beschikbaar om om te kleden en na afloop te douchen.
Aansluitend is er gelegenheid om met Christiaan en Marc van gedachten te wisselen over allerlei zaken waar je als (club-)scheidsrechter binnen en buiten het veld tegenaan kan lopen en hoe daar mee om te gaan.

Met nadruk stellen we dat dit beslist geen actie is om KNVB-scheidsrechters te werven. We willen geïnteresseerden kennis laten nemen van de trainingsmogelijkheden die de SVD zijn leden elke woensdagavond biedt onder de deskundige leiding van onze gediplomeerde trainer Jan Tempelaar, die zelf jarenlang op het allerhoogste amateur niveau heeft gefloten en nog steeds in de hogere klassen actief is als arbiter.

Wilt u zo vriendelijk zijn dit bericht onder de aandacht van uw fluitende leden te brengen? Bij voorbaat hartelijk dank.

Wij zien jullie scheidsrechters graag op woensdag 10 april!Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com