JO8-2 vergeet zichzelf te belonen

9 maart 2019 421x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 vergeet zichzelf te belonen
JO8-2 vergeet zichzelf te belonen

Na 2 weken rust mocht de Jo8-2 vandaag op bezoek bij Pelikaan.Een nieuw en leuk team , goed veld en droog weer. Alles was gereed voor een leuke ochtend.

Niet helemaal compleet door de zieke Rosha en Sid , was de opdracht voor de overige 6 spelers simpel.Luisteren en plezier maken!!

Joey ging het doel in , Lars en Milan in de verdediging , Damien en Joey 2 op het middenveld en Kevin in de spits. Eerst een wedstrijd bespreking en inspectie van de oren of ze niet verstopt waren en hoppa het veld op.

DFC begon goed en kreeg de betere kansen , maar het vizier stond niet helemaal op scherp. Vooral de kansen van Kevin en Milan hadden er voor rust gerust in gemogen hoor. Een schitterend onhoudbaar schot van Pelikaan betekende echter de 1-0 achterstand. Uit een corner kreeg Lars nog een goede schotkans ,maar helaas net over. 

Rust en tijd om nogmaals de opstelling duidelijk te maken ,want er werd toch nog teveel door elkaar gelopen.Tweede helft moest onze helft worden.

En DFC ging inderdaad beter spelen en kreeg de kansen. Damien schoot al snel de 1-1 binnen en zal DFC nu doorgaan en zichzelf gaan belonen ? Wat kregen we een kansen zeg , maar oh oh de afronding op het doel was niet goed vandaag. Toch onderschepte Lars de bal en speelde Kevin aan ,die deze keer wel wist te scoren. 1-2 voor DFC. Maar DFC maakte de kansen niet af en dan weet je wat er gaat gebeuren , de tegenstander krijg een kans en die scoort. We stonden weer gelijk met 2-2. Maar DFC was beter gaan voetballen , kreeg enorme kansen maar vergat te scoren. En dat is heel jammer , want winst had er echt wel ingezeten vandaag. Maar dan moet je de kansen wel afmaken !!

Al met al ,niet verloren vandaag en toch een punt meegenomen naar Dordt. En dat is ook positief !!

Goed trainen op afmaken van de kansen deze week , dan komt het helemaal goed.

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com