Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | JO8-2 toont vechtlust
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

JO8-2 toont vechtlust

23 maart 2019 602x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 toont vechtlust

Notice: Undefined variable: post in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154

Notice: Trying to get property of non-object in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154
JO8-2 toont vechtlust

Na een aantal wedstrijden waarin het niet liep ,of tegen zat , was het hopelijk weer eens tijd voor een overwinning. Dat moest dan gebeuren uit bij ASWH.

Vooraf maar eens een duidelijke babbel met de groep , want ze kunnen zo goed spelen als ze willen ,maar te vaak is het te lief of een gebrek aan concentratie. Vandaag moest het scherper en de spreuk van de dag was : Doorgaan , doorgaan en niet opgeven !!

Nou dat was niet tegen dovemansoren vandaag , want het was gelijk scherp en fel , maar wel fair. Er werd strijd geleverd en nog belangrijker ,de aanwijzingen vanaf de zijkant werden opgevolgd. ASWH had een hele goede voetballer , maar DFC toonde team spirit. Na goed DOORGAAN ( he dat hebben we vaker gehoord vandaag ) van Kevin , kwam Damien in scoringspositie en maakte de 0-1. Lang konden we niet genieten want die ene goede speler scoorde gelijk vanaf de aftrap de 1-1. Maar kom op , DOORGAAN en NIET OPGEVEN DFC. Damien had het naar zijn zin en bleef doorjagen op de bal , ook al geloofde hij er soms zelf niet meer in , de trainers wel en dat hielp. Ze bleven dus met zijn allen jagen en druk zetten. Damien scoorde de 1-2 en 1-3 , normaal hadden we al niet meer achter zo bal aangegaan , maar het babbeltje vooraf had nut , want juist DOORGAAN zorgde er voor dat we gingen scoren. Een frommeldoelpunt van ASWH bracht de ruststand op 2-3.

In de rust even de punten op de i zetten. We speelde weliswaar super goed ,maar er moest iets gedaan worden aan die goede speler want die bleef gevaarlijk. Milan , jouw man de 2e helft , blijf bij hem, hou hem in de gaten , als hij naar de wc moet ga je zelfs mee!!

Kevin kwam de kleedkamer uit en door het DOORGAAN ( herhaling haha ) beloonde hij zichzelf door de 2-4 en 2-5 te maken. Milan maakte zijn tegenstander helemaal gek door  letterlijk niet meer los te laten. Het grootste gevaar was uitgeschakeld. En als Milan het even niet alleen redde ,kwam Joey 2 wel even een handje helpen. Samen zijn we sterker dan een. De spanning kwam even terug door een gekke 3-5.  Maar Damien ,ondanks zijn pijn in zijn hand , was een machine vandaag die niet te stoppen was en scoorde al snel de 3-6. Mocht ASWH al een keertje naar het doel van Sid gaan , dan waren daar Lars en Joey 1 om iedereen tegen te houden. Want DFC kwam voor de winst en een goed duel hoort bij voetbal. Ook de 4-6 bracht DFC niet van de wijs , want Damien ( 5 x vandaag ) mocht de klus afmaken. Een vrije trap na hands van ASWH recht voor het doel. Damien keek naar de kant en de trainer gaf het seintje >  knallen met die ballen. Een mooie vrije trap ging het doel in en de eindstand kwam op 4-7. 

Het stond als een huis vandaag . Sid pakte een paar goede ballen ,Lars en Joey 1 stopten iedereen af ,ook al moest er soms een sliding gebruikt worden , Joey 2 en Damien heersten op het middenveld , Kevin deed ook zijn verdedigende werk als het moest en Milan , die zit waarschijnlijk nu thuis nog op de bank bij die speler van ASWH want die liet hem niet meer los vandaag.

STRIJD , INZET , VECHTLUST ,KAAS NIET VAN BROOD LATEN ETEN , DOORGAAN , TEAM , JAGEN , LUISTEREN…. de woorden die zorgen voor de terechte winst

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com