JO17 verliest helaas.

26 maart 2019 402x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO17 verliest helaas.

23-3-2019
GSC 17/1 – DFC 17/1

Een weerzien met de kampioen van de najaarscompetitie . Daar ze niet gepromoveerd zijn ??? een mooie gelegenheid om het een en ander recht te zetten !

Geleerd van de eerste wedstrijd begonnen onze boys vol goede moed aan deze wedstrijd . Er werd weinig ruimte weggegeven en heel snel druk gezet . Er ontstond een evenwichtige strijd waarbij beide teams kleine kansen kregen . Hieruit werd niet gescoord en net toen we dachten dat we met een bril stand de rust zouden bereiken , profiteerde GSC van een klein foutje en de 0-1 stond op het bord . Een minuut of 3 later klonk het rust signaal .

Net voor de rust een tegengoal , kwam dat aan als een mokerslag ? Nee hoor , want deze wedstrijd draaide om kleine details ! We waren minstens even sterk, dus geen enkele reden om te denken dat we geen kans meer maakten !

Vol goede moed kwamen we de kleedkamer uit en vanaf de eerste seconde pakten we de tegenstander bij de kloten ! GSC had steeds meer moeite met een hardwerkende DFC . Wij wonnen steeds meer de duels en de 2de bal en drukte de tegenstander achteruit . 
De eerste 25 minuten waren voor ons en na een paar kleine kansen en 2 gevaarlijke afstandschoten ging Redwan na een goede aanval alleen op hun keeper af ! Helaas schoot hij tegen hun keeper aan . 
En zoals het vaak tijdens voetbalwedstrijden gaat , als je zelf vergeet te scoren , krijg je vaak de deksel op je neus . Na een van de spaarzame uitbraken van GSC lag hij ineens bij ons in het net , 2-0 . 
Dit was het breekpunt van de wedstrijd en dat er nog een tegendoelpunt viel , is er een voor de statistieken . 
Eindstand dus 3-0 voor GSC .

Conclusie : een uitslag die niet het ware verhaal van de wedstrijd vertelt ! 65 minuten waren we minstens even goed , dan wel niet beter ! Als de verdiende 1-1 was gevallen had ik het nog wel eens willen zien ! 
Helaas gaat het soms zo in het voetbal . Accepteren , doorgaan , lekker trainen en volgende week zaterdag wacht Alblasserdam , degradant uit de 1ste klasse , dus weer een lastige uitwedstrijd !Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com