Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | JO17 pakt punt op karakter
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

JO17 pakt punt op karakter

31 maart 2019 741x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO17 pakt punt op karakter

30-3-2019
Alblasserdam 017/1 – DFC 017/1

Na de onterechte nederlaag vorige week tegen GSC opnieuw een moeilijke tegenstander , nml de degradant uit de 1ste klasse . 
De info die ons bereikte van onze ‘vrienden’ van EBOH geen leuke ploeg , irritante ouders en een niet neutrale scheids . Geen leuke vooruitzicht ! 
Daar ik ziek was ( in bijna 12 jaar trainer zijn dat ik helaas voor het eerst een wedstrijd van mijn boys moest missen ) werd ik op de hoogte gehouden hoe de wedstrijd verliep ! :

Helaas werd er de eerste helft iets te slap begonnen . Geen vervelende ploeg , scheidsrechter of ouders , ze startte gewoon een stuk feller dan ons . Na 15 minuten keken we dan ook tegen een 2-0 achterstand aan . Hun snelle spits was net iets eerder bij een voorzet dan Joël en kopte de bal over hem heen het doel in en een vrije trap werd keurig in het uiterste hoekje geplaatst ! 
Menig team zou van zo’n begin onderste boven zijn , maar gelukkig hebben wij een karaktervolle ploeg . De mouwen werden opgestroopt en we begonnen echt te voetballen ! Alblasserdam werd achteruit gedrukt en we creëerden een aantal kansen . Helaas werd hieruit niet gescoord . 
Tot de 30ste minuut toen we een vrije trap kregen . Redwan nam deze bal , de meningen waren verdeeld of het nou een schot of een voorzet was , maar de bal ging keurig over hun keeper het doel in , 2-1 , de aansluitingstreffer stond op het bord ! Met deze stand werd ook de rust bereikt .

In de rust werden onze jongens verteld dat er niks aan de hand was , dat we feller uit de startblokken moesten komen en in ons zelf moesten geloven !

De tweede helft . Direct een ontketend DFC . Alblasserdam kon alleen maar verdedigen , terwijl DFC op jacht was naar de gelijkmaker . Er ontstonden een paar goede kansen , maar het geluk was niet aan onze zijde . 
Tot ongeveer halverwege de 2de helft er een mooie aanval werd opgezet . De bal kwam bij Winston die Stan aan de rechterkant wegstuurde . Een voorzet volgde , deze werd half uitverdedigd richting Pavel . Die aarzelde geen moment en nam de bal direct op zijn pantoffel , boem 2-2 ! 
Het gevoel overheerste bij iedereen dat er meer te halen was , dus we namen met deze gelijkmaker geen genoegen en gingen vol voor de overwinning .
Na 65 minuten kwam dan dat waar we van te voren zo bang voor waren . Tot dan had de scheidsrechter heel goed gefloten . Maar na de gelijkmaker was deze goede man tot de conclusie gekomen om zijn ploeg te moeten helpen , het zou zo zuur zijn als zijn jongens alsnog zouden verliezen . WAAROM ?? Laat de teams het samen uitvechten ! 
Maar nee . Opeens ging hij alles tegen fluiten . 2x zag hij als enigste ( zelfs hun publiek beaamde het ) een 1000 % handsbal niet en het dieptepunt vind ik dan ook nog dat hun grensrechter het nodig vond om een paar van onze jongens uit te schelden .
En dan zal je net zien dat bij al die tegenwerking het geluk ook niet meewerkt . 
Tussen al die negativiteit door kregen we nog 3 goede kansen , 2 door Xander Blom en Pavel die alleen op hun keeper afging , maar deze pakte hun keeper goed !

En nadat er op Stan binnen 10 seconden 3x!!! een overtreding werd gemaakt en hij niet optrede , was het tijd om de scheidsrechter in te fluisteren dat hij maar beter af kon fluiten voor het uit de hand zou lopen . Er was nml nog 1 minuut en wat blessuretijd te spelen . 
Eindstand derhalve 2-2 .

Boys , jullie hadden meer verdiend , helaas gaat het soms zo . Pluspunt is dat jullie weer eens hebben aangetoond een vrienden ploeg te zijn die niet zonder slag of stoot opgeeft ! Gelukkig kunnen we het snel gaan vergeten , want komende week moeten we 2 keer aan de bak . Donderdagavond thuis tegen Groot Ammers en zaterdag uit naar Peursum . 
Tot dinsdag .

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com