Jo17 pakt de winst

10 maart 2019 534x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jo17 pakt de winst

9-3-2019
ASWH 17/2 – DFC 17/1

Na weer een week niet gespeeld te hebben ( dit keer door het carnaval ) mochten we eindelijk de wei weer in ! We misten nog 3 man wegens blessures , maar met Jesper als nieuwe aanwinst erbij , hadden we er 14 om deze clash aan te gaan !

Om 1430 uur klonk het begin signaal . Met een stevige wind die over de lengte van het veld raasde werd het op voorhand een moeilijke wedstrijd !
We kozen de eerste helft met wind tegen te beginnen , omdat de meeste ploegen daarmee beter overweg kunnen dan met wind mee .
Een goede keuze bleek al snel , want wij waren vanaf het begin de betere en gevaarlijkste ploeg !
Door de bal snel over de grond te verplaatsen en zo min mogelijk de bal door de lucht te spelen , kwamen we regelmatig tot goede aanvallen . Achterin stond het goed en werd niks weggegeven !
Het enige minpuntje was dat er uit de kansen die we creëerden niet gescoord werd of dat we pech bij de afwerking hadden !
Tot de 32ste minuut ! De bal werd snel van links naar rechts verplaatst en kwam bij Stan terecht . Hij rukte op tot in hun strafschopgebied , had de keuze om de bal af te geven of zelf te schieten . Hij koos voor het laatste en schoot de bal feilloos in de verste hoek binnen , 0-1 !
Daarna kregen we nog een enkele kans , maar er viel geen doelpunt uit , dus met deze score werd de rust dan ook bereikt .

De 2de helft , wind mee , begonnen we furieus ! In de eerste 10 minuten zeker 4 100% kansen , maar pech bij de afronding en hun keeper die een aardig potje stond te keepen .
In de 12de minuut vond de scheidsrechter het onweer wel erg dichtbij komen en staakte de wedstrijd tijdelijk . Net op tijd , want bij het verlaten van het veld werden we aangevallen door een hagelbui , die kwam zo hard naar beneden dat het gewoon pijn deed !
Na een 20 minuten durende oponthoud konden we weer verder . De eerste paar minuten was het effe weer zoeken , maar daarna pakten we het weer goed op . Er werd helaas niet gescoord uit de kansen die werden gecreëerd .
Omdat jezelf de trekker niet overhaalde , blijft een 1-0 voorsprong magertjes en blijft het opletten tot de allerlaatste seconde . De tegenstander die nergens recht op had ging geloven in een punt en begon meer van zich af te bijten . Met meer opportunisme probeerde ze kansen te forceren , maar onze verdediging stond goed en de enkele keer dat ze er doorheen glipten , was Joël hun sta in de weg !
Aan beide kanten werd dus niet gescoord en om 1635 uur !! floot de scheidsrechter voor het laatst op zijn fluit !
Met 6 uit 2 wedstrijden zijn we deze voorjaarscompetitie goed begonnen ! Wat meer scoren en iets meer geluk bij de afronding en we gaan dit seizoen ook lekker meedraaien !
Er volgen nu 3 moeilijke wedstrijden , Groot Ammers thuis en GSC en Alblasserdam uit ! Na deze 3 wedstrijden hopen we nog bij de bovenste te staan .
Eerst maar lekker trainen van de week en zaterdag de beuk erin . Fijn weekend nog .


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com