gemakzucht nekt JO8-2

31 maart 2019 500x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor gemakzucht nekt JO8-2
gemakzucht nekt JO8-2

Na een goede overwinning verleden week, hadden we de hoop dat het deze week ook goed zal komen. Nou dat werd het niet bepaald.Dik verlies met 4-10 !!

En die overwinning is hun eigen schuld. Vooraf meerdere keren gewaarschuwd , begin scherp en toon dezelfde inzet en blijf doorgaan en geef niet op. Toen de wedstrijd begon , hadden de trainers al na 1 minuut door dat we het praatje vooraf beter tegen een boom hadden kunnen houden ,die hadden waarschijnlijk wel opgelet.

Alles ,maar dan ook echt alles ging fout , dat heb je als je niet scherp ben en open huis houd achterin. We kwamen snel op 0-1 achter ,maar gelukkig was Joey 2 er om de gelijkmaker te scoren. Even een peptalk om ze nogmaals wakker te schudden , maar voor de rust stonden we toch weer achter met 1-2.

Tegen beter weten in probeerden de trainers het toch nog een keer in de rust. Kom op boys ,tweede helft wel goed spelen.

Maar de ballen vlogen er nog sneller in dan de eerste helft , elk schot was raak van Drechtstreek. Kevin deed nog een paar keer wat terug ,maar na afloop stond er gewoon een dikke 4-10 nederlaag.

En dat is jammer , want als ze hun best doen kunnen ze echt leuk voetballen. Maar als ze geen zin hebben , zijn we aangeschoten wild.  Uithuilen en opnieuw beginnen maar. 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com