Bekeravontuur DFC jo8-1

28 maart 2019 591x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bekeravontuur DFC jo8-1
Bekeravontuur DFC jo8-1

Aanstaande zaterdag begint de finalepoule van de beker voor de jo8-1 met een wedstrijd tegen het ijzersterke aswh jo8-1. 

De jo8-1 heeft al menig tegenstander naar huis gestuurd met dubbele cijfer, na een paar keer hoger ingedeeld te zijn (1e klasse nu) wacht zaterdag dus aswh jo8-1, een zware dobber voor de “boys” maar de jo8-1 heeft al aangetoond dat ze niet zomaar te verslaan zijn! Het veldspel wordt steeds beter, de “boys” gaan steeds beter begrijpen dat als je in een team speelt, je meters voor je medespelers moet maken. Die progressie is zaterdags duidelijk zichtbaar. De spelers leven enorm toe naar dit vervolg van het bekeravontuur, we zijn al de beste in de beker van de regio, nu gaan we laten zien dat we nog beter als dat zijn! Deze wedstrijden zijn goed voor de club, goed voor de ontwikkeling van de spelers en leuk voor de trotse ouders.
Kom ons met zn allen aanmoedigen aanstande zaterdag om 09:30uur bij DFC

Groetjes,
Levani,Antonio,Kaan, abdul,ryan, armaan, noah, reggyGesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com