Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Bedankbrief familie Pluijmert.
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Bedankbrief familie Pluijmert.

31 maart 2019 620x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bedankbrief familie Pluijmert.

Notice: Undefined variable: post in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154

Notice: Trying to get property of non-object in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154
Bedankbrief familie Pluijmert.

Wij willen graag onze dank en gevoelens uitspreken aan DFC:

De wereld stond zondagmorgen 4 november stil, de grond zakte onder onze voeten weg. Paul zou nooit meer thuis komen, zinloos van het leven beroofd in Breda. Paul is slechts 23 jaar geworden. Hij stond midden in het leven.

De 1e week tot aan de begrafenis hebben wij in de overlevingsmodus geleefd. Er was veel aanloop en bezoek van familie, vrienden en Paul zijn grote vriendengroep. Tijdens deze week hebben wij ook veel steun gehad van Anne en Danny over o.a. foto’s, en omgaan met media en pers. De belangstelling op de begrafenis was overweldigend, vele bloemstukken zijn op zijn graf gelegd. Het was één bloemenzee. Zelfs ook van de Dordtse verenigingen EBOH, Emma en RCD.

De 2e week was het toeleven naar de 1e wedstrijd zonder Paul op de 17e. Dit was een indrukwekkend afscheid en eerbetoon aan Paul. Het was prachtig maar ook zeer emotioneel. Wij hebben het ruim een half uur volgehouden, toen waren we helemaal op. Het geheel heeft een enorme indruk op ons gemaakt. Het was fantastisch georganiseerd.

Langzamerhand begon het gemis van Paul bij ons binnen te komen, niet zachtjes maar als een moker. Vanuit DFC kwamen Anne, Arie en Danny regelmatig op bezoek om ons een hart onder de riem te steken en of zij nog iets voor ons konden betekenen. Regelmatig ontvangen wij van het Bestuur en de 1e selectie een bos bloemen, dat geeft ons veel steun.

Erg speciaal vind ik het omlijste shirt van Paul wat in de kantine hangt. Als ik zaterdags kom kijken, ga ik eerst naar het shirt toe. Ondanks dat het verdrietig maakt, vind ik er toch rust en vrede in. Vooral nu zijn vrienden een plaatje met een prachtige tekst eronder hebben geplaatst.

Bijzonder is ook dat veel DFC-ers en vrienden nog steeds het graf van Paul bezoeken. Iedere week staan er weer nieuwe bloemen en kaarsjes. Als ik op zaterdag naar de wedstrijd kom kijken, is de belangstelling en medeleven groot, het verdriet is voelbaar.

Dit bewijst maar weer dat DFC een warme en fijne familieclub is en dat Paul ook door jullie niet vergeten wordt. Wij willen iedereen bedanken voor alle steun, belangstelling en medeleven.

Wij missen Paul enorm en dat zal niet minder worden.

Jan, Ineke en Mandy Pluijmert.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com