Surifriends spelen uit bij Papendrecht 4

11 februari 2019 791x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Surifriends spelen uit bij Papendrecht 4

De Surifriends mochten vandaag ( 9 feb) op bezoek komen bij Papendrecht 4. Geholpen door een flinke rugwind waren we er zo. Alleen begon de wedstrijd niet om 14.30, maar om 14.45 Omdat een andere wedstrijd uitliep.

De wedstrijd begon met tegenwind voor DFC. De 2e 5 minuten kregen we de bal niet over de middellijn, terwijl de tegenstander goed gebruik maakte van windje mee. In de 6e minuut was er dan toch een aanval van de Surifriends. Dennis speelde Daryll aan en het 1e schot op doel van de tegenstander was meteen raak 0-1. de rest van de 2e helft was er niets noemenswaardig, alleen dat Murat in een 1 op 1 situatie de betere was.
De 2e helft met wind mee moest alles anders. In de 60e minuut was het Daryll die een lange uittrap van Murat aannam en Lars in stelling kon brengen. Lars rondde deze fraai af met een hakje in de boven kruising 0-2. Tien minuten later was het Lars die met een steekpaas, Lorenzo alleen voor de keeper zette. 0-3. weer tien minuten later was het Jerry die Daryll alleen voor de keeper zette en die tekende de 0-4 aan. 5 minuten voor tijd werd een corner van Daryll, van richting veranderd door een haartje van Dennis 0-5. Papendrecht scoorde hun ere treffer uit een penalty na een handsbal van Brian 1-5.
30 minuten na de wedstrijd kwam het nieuws dat de koploper verloren had, waardoor DFC4 de koploper nu heeft genaderd tot op 1 punt.

Volgende wedstrijd zaterdag 16 feb 14.30 uur thuis tegen Hardinxveld

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com