JO8-2 verliest eerste wedstrijd 2019

11 februari 2019 534x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 verliest eerste wedstrijd 2019
JO8-2 verliest eerste wedstrijd 2019

Eindelijk  , na weken rust mochten we weer voetballen. De JO8-2 had er zin in en we waren helemaal compleet. klokslag 10 uur begon de bal te rollen bij GSC/ODS.

DFC begon heel scherp. Rosha had haar nieuwe witte schoenen aan en het bleken wondersloffen.Want ze scoorde al snel de 0-1.  En DFC bleef goed voetballen , want door 2 doelpunten van Kevin was het opeens 0-3. GSC/ODS kwam terug in de wedstrijd maar in de rust stonden we toch nog steeds met 2-3 voor.

Trainer Rens sprak de manschappen toe, het ging goed maar blijf opletten want als we gaan verzwakken kunnen we zomaar achter komen te staan.

Tweede helft en GSC/ODS had een wissel in gedachten , en dat bleek een hele goede wissel te zijn.De keeper ging voetballen. En dat ging hem heel goed af, want hij scoorde veel en DFC stond opeens met 6-3 achter. De concentratie was toch in de kleedkamer blijven liggen. Balen want de eerste helft ging het zo goed. Milan scoorde op zijn verjaardag nog wel de 6-4 ,maar spannend werd het niet meer. De uitslag werd uiteindelijk 8-4.

Een wedstrijd met 2 gezichten , scherp in de eerste helft en minder in de tweede helft. Plus een veel scorende speler bij GSC/ODS. Het was niet genoeg vandaag voor DFC.

Volgende week een thuiswedstrijd om 9.30 uur , u komt toch ook kijken ??

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com