JO8-2 doet mee aan nationale vliegtuig spot dag

17 februari 2019 643x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 doet mee aan nationale vliegtuig spot dag
JO8-2 doet mee aan nationale vliegtuig spot dag

Zaterdag 16 februari was de nationale vliegtuig spot dag ,een groot evenement in Nederland. DFC JO8-2 had zich massaal aangemeld hieraan mee te doen. En wat een succes was het : 2 luchtballonen , 1 straaljager , 14 x Boeing 747 en een Dakota.

Gedurende 2 x 20 minuten zijn deze vliegtuigen gespot door de JO8-2. Helaas deed de tegenstander niet mee aan het spotten.Dus die gingen in die 2 x 20 minuten heerlijk het veld over. Er was nl alle ruimte om lekker te voetballen. DFC keek toch heel de tijd omhoog ipv naar het veld. De opa’s en oma’s aan de kant stonden er vandaag helaas voor niets. DFC had een totale off-day , leken meer van de zon te genieten ipv te voetballen. 

Het zal niemand dan ook verbazen dat de winst naar VVGZ ging.Een leuk team dat sinds dit seizoen ook gegroeid is en sterker is geworden.Maar een DFC in goede doen had hier meer tegen kunnen doen.

Met de rust 0-3 achter en na afloop 1-7 verloren. Joey le Kluse scoorde nog voor DFC.

Als we de volgende wedstrijd weer zo spelen , vraag ik vast de ouders om de kinderen goed in te smeren. Je kan zomaar verbranden in het zonnetje als je van het weer gaat genieten.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com