Jo17 op stoom

3 februari 2019 516x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jo17 op stoom

2-2-2019 oefenwedstrijd
Emma 19/2 – DFC 17/1

Na even in spanning te hebben gezeten of we konden spelen , kreeg ik om 1000 uur de verlossende app , het gaat door ! Gelukkig , want door het winterse weer is de voorbereiding enigszins verstoort !

Dat 16 man geen overbodige luxe is , bleek maar gelijk weer . We moesten vandaag 2 man missen , Quint ( tenen ) en Max ( knie ) . Nog 14 over , meer dan genoeg om lekker aan deze wedstrijd te beginnen .

De tegenstander bestaat uit een mix van 2de jaars B , 1ste en 2de jaars A . Maar dat maakte mij niks uit , want wij hebben een fysieke ploeg , een goede test voor als we na de zomer over gaan naar de A !

Dan de wedstrijd :
Ik had een gelijkopgaande wedstrijd verwacht . Vanaf het begin waren wij echter beter . Emma kreeg een aantal kansen door slordigheden aan onze kant , maar het was DFC die vanaf het begin een duidelijke overhand had en zat kansen kreeg . Regelmatig zagen wij goede aanvallen over 3 a 4 schijven , achterlijn werd veelvuldig gehaald , goede voorzetten gegeven en gescoord !
0-1 Pavel uit voorzet Redwan
0-2 Stan na een solo
0-3 Stan afstandsschot
0-4 Pavel kopbal uit voorzet
0-5 Luca uit een scrimmage
Eigenlijk was het 0-6 , maar de achterwaartse kopbal van Julian uit wederom een voorzet van Redwan , werd afgekeurd wegens buitenspel ???
De uitslag had eigenlijk nog hoger moeten wezen , dus we konden gerust zeggen dat we de veel betere ploeg waren !

Vooraf had ik de boys gezegd een oefenpot is alleen nuttig als je het benaderd als een echte pot ! Met tevredenheid konden we na afloop stellen dat dit niet tegen dovemansoren gezegd was .
Lekker weer een wedstrijd in de benen , iedereen een uur gespeeld , niemand verzaakt en een goede pot gespeeld ! Wij als leiding waren dan ook zeer content !

Van de week nog 2x trainen en dan begint zaterdag de competitie weer ! We moeten gelijk uit naar de degradant uit de 1ste klasse Alblasserdam 17/1 . Kunnen we gelijk kijken waar we staan . We zijn voor niemand bang dus kunnen niet wachten !
Nog een fijne zondag .

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com