DFC pakt periode titel

16 februari 2019 706x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC pakt periode titel
DFC pakt periode titel

De opdracht vandaag was helder en simpel , bij winst is DFC periode kampioen.

Op basis van de ranglijst en historie dit seizoen een niet te moeilijke opgave , maar Dubbeldam heeft iets recht te zetten en was van plan de huid duur te verkopen.

In de eerste helft ging de wedstrijd gedurende het eerste gedeelte gelijk op. DFC had enkele speldenprikken , echter de beste kansen waren voor Dubbeldam. Gelukkig stond het vizier niet op scherp bij de zwart witten , en DFC ging beter in het spel komen. De druk werd van de schouders af gegooid en het betere in het spel kwam naar boven. Een mooie en goed opgezette aanval kwam voor de voeten van Robin Ramessar die wel raad wist met deze kans en DFC op 0-1 zette. Deze score werd nog voor de rust verdubbeld naar 0-2 door Matthijs Jonegeneel.

Tijd op de brigade toe te speken en te de organisatie zodanig neer te zetten dat de overwinning niet meer in gevaar kwam.

De tweede helft was het verzet gebroken en had DFC duidelijk de overhand. Leroy Rubio Rijsdijk zorgde voor een betere gemoedstoestand door de 0-3 te noteren. De kers op de taart kwam met de 0-4 van Antonio Mazaranes.

DFC PERIODE KAMPIOEN ,terecht en verdiend !!!

Maar we nemen niet genoegen met een periode titel, volgende week komt koploper Prinsenland op bezoek. DFC is er klaar voor op de aanval op de koploper in te zetten.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com