Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC op karakter naar de winst
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC op karakter naar de winst

23 februari 2019 686x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC op karakter naar de winst

Notice: Undefined variable: post in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154

Notice: Trying to get property of non-object in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/themes/DFC/functions.php on line 154
DFC op karakter naar de winst

KARAKTER , INZET , VECHTLUST , NIET OPGEVEN , 1 TEAM !!!!!!

Dit is kort omschreven hoe DFC vandaag de koploper versloeg en nadert tot slechts 1 punt. WAT EEN WEDSTRIJD ,niet normaal.

Het was vandaag aanhaken of afhaken , en het werd aanhaken. DFC , de nummer 2 van de ranglijst en winnaar van de 2e periode , won met 3-2 van koploper Prinsenland en komt op 1 punt van de leider in de competitie. Maar wat moest de ploeg daar diep voor gaan en tegenslagen overwinnen. Het begin was afwachtend en DFC was zoekende naar een antwoord hoe om te gaan met de strijdwijze van de tegenstander. Een ongelukkige bal in de 11e minuut die in de zestien terecht kwam , zorgde voor de 0-1. DFC kwam simpelweg niet in hun ritme en Daniel moest er enkele malen voor zorgen dat deze achterstand niet groter werd. Vlak voor rust werd er een doelpunt van DFC afgekeurd voor buitenspel. Op zijn zachts gezet drukte de scheids een flinke stempel op de wedstrijd. Enkele KNVB scheidsrechters die langs de kant stonden te kijken deelden deze mening .

De 2e helft moest er een ander DFC op het veld komen om deze achterstand om te buigen. DFC begreep deze boodschap en Colin Reening zorgde voor de gelijkmaker. De man met de fluit bleef echter van mening dat hij de ster op het veld was en gaf volledig onterecht een strafschop voor Prinsenland ,die dit cadeau graag uitpakte en weer op voorsprong kwam 1-2. Na een rode kaart van DFC , kwamen er krachten boven bij de thuisploeg. De mouwen werden opgestroopt ,de knop ging om, het gaspedaal verder open. De punten moeten in Dordt blijven , zelfs met 10 man.  Een 200 % strafschop werd DFC door de neus geboord en de keeper van Prinsenland besloot oorlog te maken met Colin. Dat had hij beter niet kunnen doen.  Colin bleef doorjagen op een bal richting de keeper en de keeper ging volledig in de fout door het opjagen. Leroy Rubio Rijsdijk liep mee en profiteerde van de mimi vete en vlak voor tijd maakte hij de gelijkmaker , 2-2.Maar Danny Slegers zag de ruimte en bracht snelheid in het spel door Bright in te brengen.In ondertal situatie was er meer te halen dan een punt.Een diepe bal op Bright was het moment en zette DFC op 3-2. Enkele lange minuten in de blessure tijd ( waarom ??) volgden maar DFC speelde het goed uit.

Ontlading , feest , 3 punten , teamwerk. 

DFC ging diep , toonde ballen tegen een geslepen tegenstander ,ondervond extra tegenstand van de scheids ,maar de punten blijven aan de Reeweg Oost !!!

Extra goed nieuws van de andere velden , want Wieldrecht verloor ook.

Maar het belangrijkste gebeurde aan de Reeweg Oost , DFC laat niet met zich sollen !!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com