DFC op karakter naar de winst

23 februari 2019 726x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC op karakter naar de winst
DFC op karakter naar de winst

KARAKTER , INZET , VECHTLUST , NIET OPGEVEN , 1 TEAM !!!!!!

Dit is kort omschreven hoe DFC vandaag de koploper versloeg en nadert tot slechts 1 punt. WAT EEN WEDSTRIJD ,niet normaal.

Het was vandaag aanhaken of afhaken , en het werd aanhaken. DFC , de nummer 2 van de ranglijst en winnaar van de 2e periode , won met 3-2 van koploper Prinsenland en komt op 1 punt van de leider in de competitie. Maar wat moest de ploeg daar diep voor gaan en tegenslagen overwinnen. Het begin was afwachtend en DFC was zoekende naar een antwoord hoe om te gaan met de strijdwijze van de tegenstander. Een ongelukkige bal in de 11e minuut die in de zestien terecht kwam , zorgde voor de 0-1. DFC kwam simpelweg niet in hun ritme en Daniel moest er enkele malen voor zorgen dat deze achterstand niet groter werd. Vlak voor rust werd er een doelpunt van DFC afgekeurd voor buitenspel. Op zijn zachts gezet drukte de scheids een flinke stempel op de wedstrijd. Enkele KNVB scheidsrechters die langs de kant stonden te kijken deelden deze mening .

De 2e helft moest er een ander DFC op het veld komen om deze achterstand om te buigen. DFC begreep deze boodschap en Colin Reening zorgde voor de gelijkmaker. De man met de fluit bleef echter van mening dat hij de ster op het veld was en gaf volledig onterecht een strafschop voor Prinsenland ,die dit cadeau graag uitpakte en weer op voorsprong kwam 1-2. Na een rode kaart van DFC , kwamen er krachten boven bij de thuisploeg. De mouwen werden opgestroopt ,de knop ging om, het gaspedaal verder open. De punten moeten in Dordt blijven , zelfs met 10 man.  Een 200 % strafschop werd DFC door de neus geboord en de keeper van Prinsenland besloot oorlog te maken met Colin. Dat had hij beter niet kunnen doen.  Colin bleef doorjagen op een bal richting de keeper en de keeper ging volledig in de fout door het opjagen. Leroy Rubio Rijsdijk liep mee en profiteerde van de mimi vete en vlak voor tijd maakte hij de gelijkmaker , 2-2.Maar Danny Slegers zag de ruimte en bracht snelheid in het spel door Bright in te brengen.In ondertal situatie was er meer te halen dan een punt.Een diepe bal op Bright was het moment en zette DFC op 3-2. Enkele lange minuten in de blessure tijd ( waarom ??) volgden maar DFC speelde het goed uit.

Ontlading , feest , 3 punten , teamwerk. 

DFC ging diep , toonde ballen tegen een geslepen tegenstander ,ondervond extra tegenstand van de scheids ,maar de punten blijven aan de Reeweg Oost !!!

Extra goed nieuws van de andere velden , want Wieldrecht verloor ook.

Maar het belangrijkste gebeurde aan de Reeweg Oost , DFC laat niet met zich sollen !!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com