Carnavalsweekend bij DFC

20 februari 2019 776x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Carnavalsweekend bij DFC
Carnavalsweekend bij DFC

 

   

Aanstaand weekend houdt Nar Veure zijn traditionele carnavalsweekend bij de voetbalclub DFC. Zaterdag 23 februari is de zaal weer omgetoverd tot de Nar Veure Burcht, de plaats voor plezier waar het American Style bal zal worden gehouden met een heus Bal Masqué. Prins Krommediek 24e Cees Rombout. Opper Ronald van der Lienden, Hofdames Michelle Korteweg en Sharon Langendam en de Raad van Elf willen u graag verwelkomen voor een avond die u niet mag missen. De volgende kapellen kunt u live aanschouwen. Bar Gebeure, Merweboertjes, Afzakkers, Rataplan, Zwiebels en The Rolling Tones. Ook is er entertainment met DJ/zager Rockys. Tevens zullen de carnavalsverenigingen de Merwekrabbers, en de Schenkeltrappers aanwezig zijn. Kortom een avond vol leut en plezier. De avond begint om 21.00 uur het leutpaleis is om 20.30 uur open.

Zondag 24 februari is het de beurt aan de jeugd, het familiecarnaval. Met optredens van de Merwekrabbers Jeugd, de Schenkelbengels en de Dansmariekes. Voor de muzikale noot zorgen de jeugdkapel Bende van Ellende, Afzakkers en Bar Gebeure. DJ sambal zorgt voor de entertainment en kinderen kunnen professioneel gratis geschminkt worden. De middag begint om 13.30 uur.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com