balsponsor DFC-DHV : Chocing Good

6 februari 2019 598x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor balsponsor DFC-DHV : Chocing Good
balsponsor DFC-DHV : Chocing Good

De balsponsor van de wedstrijd DFC-DHV is :  Chocing Good

Chocing Good is in 2012 opgericht door Conny Augspurger. Sinds 2015 beschikt Chocing Good te Dordrecht over een eigen productiefaciliteit, waardoor we chocolade geschenken van hoge kwaliteit volledig op maat kunnen maken

Naast de zeer uitgebreide collectie ,welke te zien is in de webshop, verzorgd Chocing Good ook producten voor oa een (bedrijf)feest, jubileum , een speciaal evenement of een uniek geschenk voor uw relaties of personeel.

Neem snel eens een kijk op de website chocing good

If you are looking for quality chocolate food ,check out Chocing Good

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com