Suri’s winnen nieuwsjaar wedstrijd

5 januari 2019 600x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Suri’s winnen nieuwsjaar wedstrijd
Suri’s winnen nieuwsjaar wedstrijd

Sinds enige tijd is het traditie dat voorafgaand aan de nieuwjaars receptie er een wedstrijd is tussen de Suri’s en de Oldie’s.

De Oldie’s kunnen een team selecteren waarvan de klasse uitstraalt , het voetballend vermogen spat er vanaf ,maar de Suri’s komen met een team waarvan menig team staat te klappertanden. Vooraf dus een affiche waar de toeschouwers op af kwamen.

In de rust was de voorsprong voor de Suri’s opmerkelijk , zeker omdat de Oldie’s vaker het net wisten te vinden, maar helaas in eigen doel. Zodoende was er na 30 minuten spelen de 1-3 voorsprong voor de Suri’s

Maar na rust waren de tactische omzettingen van coach Enzo direct merkbaar. Vanaf de aftrap waren het de Oldie’s die de spanning terug brachten in de wedstrijd  door de aansluiting te scoren, 2-3. Het spel golfde heen en weer, aan beide kanten kwamen er kansen en doelpunten. Op het einde waren er aan beide kanten nog een strafschop ,die allebei benut werden.

De eindscore was in het voordeel  van de Suri’s , maar dat was slecht bijzaak.

Een heerlijke pot voetbal onder perfecte omstandigheden , het was de aftrap voor een gezellige receptie in de kantine.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com