Jo17 start goed

20 januari 2019 591x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jo17 start goed

19-1-2019 oefenwedstrijd
DFC 17/1 – Altena 17/1

Na 2 weken trainen , eindelijk de wei weer in !
Wij als leiding waren benieuwd hoe onze boys uit de winterstop zijn gekomen . Of we de goede prestaties van de najaarscompetitie een vervolg konden geven !

Altena speelt net als wij in de 2de klasse dus op voorhand moest dit een leuke , nuttige oefenpot worden . Met 2 nieuwe spelers erbij , we hebben er nu 16 wat voor de concurrentie alleen maar goed is en eventuele blessures en ziektes makkelijker op te vangen , begonnen we met 15 aan deze wedstrijd .

Vanaf het begin waren wij de betere ploeg . Halve en 100% kansen werden er gecreëerd . Helaas duurde het tot bijna de rust dat Redwan de score opende , 1- 0 .

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld . Met regelmaat zagen we leuke aanvallen . Ook slordigheden die niet hoeven , zoals teveel lopen met de bal , het veld te klein maken en het gat voor anderen dicht lopen . Geeft niet , daar is oefenen en trainen voor om aan te werken !
Maar het grootste gedeelte stonden we te kijken naar een ploeg waar steeds meer voetbal in komt en die kansen creëert ! Uit deze kansen wisten Emre en Pavel te scoren , 3-0 !
Goed om te zien was dat het achterin goed stond , wie er ook in het stond . Altena werd slechts 4 halve kansen gegund en dat kwam meer door concentratie verlies , onnodig balverlies en overmoed . Ook een puntje om aandacht aan te besteden .

Positief is dat we goed uit de winterstop zijn gekomen , we een goede oefenpot hebben gespeeld en dat we op de goede weg zijn !
De nieuwe competitie indeling is bekend , dus we kunnen nu echt zeggen WE ZIJN WEER BEGONNEN !

Volgende week staat er , als koning winter een beetje meewerkt , een strandtraining in Rockanje op het programma , waarna we daarna bij DFC gezamenlijk wat gaan eten en dan het eerste in de topper tegen Prinsenland gaan steunen !
Tot dinsdag .

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com