Bestuurs en commissie kamer krijgen make over

23 januari 2019 589x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bestuurs en commissie kamer krijgen make over
Bestuurs en commissie kamer krijgen make over

De afgelopen weken is de gehele boven verdieping , oftewel de bestuurskamer , commissie kamer en jeugdcommissie kamer volledig onder handen genomen en heeft een complete make over gekregen.

Onder leiding van Cor Rutten zijn een groot aantal vrijwilligers bezig geweest om deze mega klus tot een goed einde te brengen. Zo is de oude vloer bedekking weggehaald en ligt er een compleet nieuwe laminaat vloer ,de oude plafonddelen verwijderd in ruil voor een nieuw plafond , de muren van een frisse nieuwe kleur voorzien , nieuwe stekkerdozen geplaatst zodat de vele draden uit het zicht verdwijnen. Alle bekers en prijzen te voorschijn gehaald , gereinigd en in de vitrine terug geplaatst. Deze staan weer schitterend te stralen. Ook de verlichting is vernieuwd en aangepast naar de moderne tijd.

Cor heeft dit niet alleen gedaan maar veel steun gehad van de klussers. Falco en Bert hebben geholpen met de vloer , Enzo heeft het schilderwerk voor zijn rekening genomen , Ton Lucas en Cees Bel de bekers in de bestuurskamer gepoetst en de heren van de donderdag middag soos de bekers in de commissiekamer , en ook de bel aan de bar.

Het resultaat is verbluffend mooi. We kunnen letterlijk met een frisse blik de toekomst in. 

Heren , super bedankt voor de vele uren die jullie in deze klus hebben gestoken !!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com