Anne Evers spreekt de leden toe tijdens nieuwjaars receptie

5 januari 2019 757x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Anne Evers spreekt de leden toe tijdens nieuwjaars receptie
Anne Evers spreekt de leden toe tijdens nieuwjaars receptie

Tijdens zijn eerste nieuwjaars toespraak als voorzitter van DFC , sprak Anne Evers de leden toe.

De receptie werd goed bezocht door de leden.,

De voorzitter benoemde de periode 2018 als een roerige tijd , maar kijk graag uit naar de toekomst. Hij roemde de inzet van alle vrijwilligers en in het bijzonder de 2 dames van het jeugdbestuur en Fred Eland , die de technische zaken behartigd rondom de jeugd. Wel sprak Anne Evers de wens uit dat deze 2 commissies een uitbreiding krijgen op korte termijn. Want de druk is enorm groot. 

De jeugd heeft de toekomst , en DFC wil dit graag benadrukken. Anne Evers memoreerde aan de positie die DFC vroeger innam tov de kwaliteit die de jeugd van DFC in het verleden had. En DFC wil terug naar dit niveau. De huidige lichting jeugd trainers is op de goede weg en DFC is vast besloten hun jeugd te laten terug keren op het niveau dat het vroeger was. DFC wil weer een club zijn die goede spelers opleidt , en dit is ook belangrijkste speerpunt die het bestuur van DFC uitspreekt. DFC kijkt vooruit en richt zijn pijlen op de jeugd afdeling.

Zonder een iemand tekort te willen doen , sprak Anne Evers zijn waardering uit voor de personen die het afgelopen seizoen de selectie te hulpschoot om het eerste te helpen in hun strijd tegen de degradatie. In het bijzonder sprak Anne Evers zijn dank uit aan Marvin Hooplot , die met zijn kwaliteit het team de gewenste impuls gaf om te overleven.

De afsluiting van de receptie kwam van Marvin Hooplot zelf , met het nieuws dat hij en zijn vriendin in blijde verwachting zijn. 

Het glas op dit nieuws werd geheven en de leden proosten op een mooi en succesvol 2019.

 

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com