Sint bezoekt de kabouters en JO7

2 december 2018 499x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sint bezoekt de kabouters en JO7
Sint bezoekt de kabouters en JO7

Zoals elk jaar gewend , brengt de Sint en zijn Pieten een bezoek aan DFC.  Afgelopen donderdag waren de JO8 en de JO10 met hun training bezig ,toen daar opeens de voetbalpieten en de pietenband het veld op kwamen , en mee gingen doen met de training. Ze kinderen speelden goed samen met de pieten, die zelfs ook nog wisten te scoren. Maar dat is niet zo vreemd want de pieten gaven de kinderen zoveel snoep dat ze vergaten om te voetballen. Ja pieten , zo kan iedereen wel winnen.Na afloop kreeg iedereen een zak met lekkere dingen mee naar huis.

De kabouters en de JO7 mochten zaterdag op bezoek gaan bij de werkkamer van Sinterklaas , die toevallig boven was bij DFC.  De Sint was daar druk bezig om de pieten leesles te geven , totdat de kinderen van DFC de werkkamer in kwamen. Natuurlijk maakte Sinterklaas gelijk tijd voor de kabouters en de JO7. Want de Sint was vooral heel erg benieuwd of er misschien nog wel een super voetbal talent bij DFC rondloopt , want dan had hij die meegenomen op de stoomboot terug naar Spanje. Want als je bij FC Sint komt te voetballen , kan je zelfs misschien wel naar Real Madrid , want die spelen in hetzelfde stadion.

Maar voorlopig willen de trainers Fred ,Dennis , Tim en Jordy deze kinderen nog veel meer voetballen leren ,dus iedereen bleef gewoon lekker bij DFC. Want daar spelen ze elke week de sterren van de hemel , want deze kinderen kunnen echt al goed voetballen hoor ,dat hadden de pieten al stiekem gezien. Sinterklaas en zijn pieten hadden voor elk kind iets lekkers klaar staan , en na afloop gingen de kinderen met de Sint en de pieten op de foto. Maar hij komt volgend jaar zeker weer terug naar DFC.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com