Rijsoord 5- DFC 4

2 december 2018 863x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Rijsoord 5- DFC 4

Afgelopen zaterdag (1 dec) werden de mannen van DFC4 ontvangen door de mannen van Rijsoord 5.
Dat Rijsoord dat net zoveel verliespunten had als DFC maakte dit tot een belangrijke wedstrijd.
Met een koud en miezerig weer en op het kunstgras legde Rijsoord veel fysiek in de wedstrijd. De Friends begonnen de wedstrijd met veel ongelukkige ballen, maar wist toch wat kleine kansen te creëren. Rijsoord kwam er met een paar lange ballen sporadisch tot aan het doel van DFC. Het was DFC dat , in de 30e minuut,op een 0-1 kwam. een goedgenomen corner van Dennis werd goed ingekopt door Anthony. Dit was ook de ruststand.
In de 2e helft begonnen de Friends meteen scherp. Direct na de aftrap was de eerste grote kans voor DFC. helaas leverde dit geen doelpunt op. in de 25e minuut van de 2e helft speelde Daryll, Randy goed aan. Randy kapte de verdediger uit en schoot de 0-2 op het scorebord. Rijsoord kwam gedurende de hele 2e helft maar 1x goed door maar wist niet te scoren. 10 minuten na de 0-2 was er een goed genomen corner door Daryll. De keeper sloeg de bal via de lat het veld in. Andy reageerde snel door meteen de bal in het doel te schuiven. Het was Lorenzo die via zijn hak het laatste zetje gaf. 0-3 en tevens de eindstand.
Aanstaande zaterdag 8 dec spelen de Friends thuis hun laatste wedstrijd voor winterstop.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com