JO8-2 verliest niet van ASWH

16 december 2018 642x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 verliest niet van ASWH
JO8-2 verliest niet van ASWH

De laatste wedstrijd voor de winterstop, dus het was weer eens tijd voor een lekker ontbijt. Vroeg uit de veren om de verse croissant te halen en chocomel en yoki. Gelijk tijdens het ontbijt een wedstrijd bespreking , een betere voorbereiding is er niet om een wedstrijd te beginnen.

De ploeg had er zin in , snel goed aankleden en het veld klaar liggen , want onze gasten uit H.I. Ambacht moeten wel netjes ontvangen worden. Bijna 9.30 uur , we kunnen bijna beginnen.Maar waar blijf ASWH dan ?

Maar even snel bellen , want ze zullen ons toch niet zijn vergeten ? Misschien dat we bij de 2e keer bellen dan wel een antwoord krijgen ? Ja hoor , maar niet het antwoord waar wij op stonden te wachten. ASWH was het gewoon vergeten , wel handig zo’n digitale app van de KNVB waarop je alles kan zien , moet je er wel op kijken af en toe. 8 kinderen goed ingepakt laten staan zonder iets te laten weten , niet echt netjes.

De JO7 stond op het veld ernaast , want die waren afgekeurd.

Dan maar een onderling partij JO8-2 tegen JO7. De JO7 speelden voor het eerst op een groot veld met keeper , en de JO8-2 had de opdracht gekregen rustig aan te doen. Maar eerlijk is eerlijk , de JO7 heeft echt wel goede voetballers hoor. Zodoende waren we toch nog allemaal op het veld om te voetballen , want na afloop hadden we lekkere warme pannenkoeken in de kantine.

Helaas dat we niet voor het echie konden spelen , maar het ontbijt en de pannenkoeken smaakten in ieder geval goed.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com