JO8-2 vergeet zichzelf te belonen

1 december 2018 592x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO8-2 vergeet zichzelf te belonen
JO8-2 vergeet zichzelf te belonen

JO8-2 mocht vandaag richting Heerjansdam voor hun wekelijkse stukje ontspanning. Zouden we vandaag weer dat mooie voetbal zien zoals verleden week?

Nou en of , want in de eerste helft speelde de JO8-2 wellicht hun beste voetbal wat ze ooit hebben gedaan. Alles wat op de trainingen word geoefend ,kwam op het veld tot uiting. Vrij lopen , vragen , bal de diepte in , zijkant aanbieden , diep de hoek in , veld breed houden ,  voorzetten naar het doel , wat ging het mooi en soepel. De 0-1 kwam door een doelpunt van Kevin. Maar het hele team speelde super.Het enige wat we vergaten was de trekker definitief over te halen en de score zodanig voor de rust veilig te stellen ,dat we de tweede helft met een gerust gevoel konden gaan spelen.

In de rust gaven de trainers de complimenten over aan de ploeg ,maar ook heel duidelijk de waarschuwing…het is slechts 1 doelpunt verschil en we zijn er nog lang niet. Dus opletten en scherp blijven.

Wat er precies is gebeurd onderweg naar het veld voor de tweede helft ???  Zijn we soms betoverd ofzo ???  Wat een verschil met de eerste helft. Luisteren naar de trainers, nee dat doen we nu niet meer , goed voetbal ,nee daar hebben we geen zin meer in. Dus waar was het wachten op… de gelijkmaker en ja hoor daar was tie dan. Gelukkig speelde Rosha de bal goed diep naar Kevin en stonden we weer voor 1-2. Maar de waarschuwingen konden we de tweede helft net zo goed aan de eekhoorns vertellen ,want die luisteren ook niet. Heerjansdam scoorde gelijk. Zal DFC dan vanaf nu wakker worden en alsnog voor de winst gaan? Er kwamen enkele kansen maar als de trainer dan zeg dat je direct naar het doel moet gaan ,moet je niet vanaf 30 meter gaan schieten.

Sid pakte enkele goede ballen en hield DFC in de race , Joey hield ze nog wel tegen achterin , samen met Lars. Damien liep overal over het veld , Milan vocht als een leeuw , Rosha veroverde ballen en speelde die gelijk de diepte in , en Kevin scoorde vandaag wel maar dit hadden er veel meer kunnen zijn.  Op 1 schot had Sid echt geen antwoord en we stonden met 3-2 achter. We probeerden het nog wel , maar het zat er niet in.

Zo mooi voetbal maar na de rust was het stukken minder , hier was voor gewaarschuwd en laat het een wijze les zijn dat de trainers niet voor niets langs de kant staan om jullie te helpen !!

Maar het mooiste voetbal wat we ooit gespeeld hebben , daar werd na afloop in de kleedkamer toch maar even op terug gekomen. Want dat verdiend zeker wel een compliment. 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com