Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Jo17 stelt 3e plek zeker
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Jo17 stelt 3e plek zeker

9 december 2018 1031x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jo17 stelt 3e plek zeker

8-12-2018
Peursum 17/1 – DFC 17/1

Inzet : het veiligstellen van de 3de plaats in deze competitie , een plek waar we verdienen om te staan !

De eerste helft :
Op voorhand wisten we dat het een moeilijke pot zou worden . De tegenstander , maar vooral de hinderlijke , schuin over het veld staande wind zou het niet makkelijk maken om goed voetbal te spelen !
Toch konden wij beter over weg met de wind en ondanks de tegenwind werd er leuk gecombineerd . De tegenstander die wind mee had , wist niet hoe ze dat voordeel moesten gebruiken . Aan beiden kanten werden er kleine kansjes gecreëerd en de 2 beste kansen waren voor ons . Helaas werd er niet uit gescoord , zodat de rust bereikt werd met een 0-0 stand .

Deze pauze werd gebruikt om uit te leggen hoe de wind mee te gebruiken en de tegenstander onder druk te zetten en te houden !

De tweede helft :
Gedreven werd er gestart en binnen een minuut scoorde Pavel na een mooie aanval de 0-1 .
Maar daar waren we niet tevreden mee . Onverdroten gingen we door en 7 minuten later schoot Emre de 0-2 tegen de touwen ! Hierna lieten we de touwen vieren en de tegenstander kreeg het idee dat er nog iets te halen viel . En na een vrije trap lag de bal ineens tegen de touwen en stond het plots 1-2 . Gelukkig hebben we een karaktervolle ploeg die niet gauw door een tegenslag van de kaart raakt , dus hoppa daar gingen we op zoek naar de genadeslag . En na een paar kleine kansen was het wederom Emre die de verdiende 1-3 erin schoot ! Met deze stand floot de scheidsrechter 2 minuten later af en de 3 punten en de derde plek werd hierdoor behaald !

Of we de wedstrijd tegen VVAC nog inhalen of niet , de derde plek is binnen !! Verdiend en met het toetje van volgende week , de 3de ronde voor de beker tegen Everstein nog in het vooruitzicht , is het voor ons als staf een leuk eerste helft van het seizoen geworden waarin we konden concluderen dat er steeds meer voetbal in de ploeg komt . Dus nog een week de beuk erin en zaterdag ons huid zo goed mogelijk verkopen ! Onze voeten laten spreken , de rand dingetjes hebben we niet nodig ( nog een ronde verder komen zou helemaal geweldig zijn ) en daarna kunnen we van de feestdagen gaan genieten ! Tot dinsdag .

  • Item #1
  • Item #2
  • Item #3

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com