Jo17 stelt 3e plek zeker

9 december 2018 1112x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jo17 stelt 3e plek zeker

8-12-2018
Peursum 17/1 – DFC 17/1

Inzet : het veiligstellen van de 3de plaats in deze competitie , een plek waar we verdienen om te staan !

De eerste helft :
Op voorhand wisten we dat het een moeilijke pot zou worden . De tegenstander , maar vooral de hinderlijke , schuin over het veld staande wind zou het niet makkelijk maken om goed voetbal te spelen !
Toch konden wij beter over weg met de wind en ondanks de tegenwind werd er leuk gecombineerd . De tegenstander die wind mee had , wist niet hoe ze dat voordeel moesten gebruiken . Aan beiden kanten werden er kleine kansjes gecreëerd en de 2 beste kansen waren voor ons . Helaas werd er niet uit gescoord , zodat de rust bereikt werd met een 0-0 stand .

Deze pauze werd gebruikt om uit te leggen hoe de wind mee te gebruiken en de tegenstander onder druk te zetten en te houden !

De tweede helft :
Gedreven werd er gestart en binnen een minuut scoorde Pavel na een mooie aanval de 0-1 .
Maar daar waren we niet tevreden mee . Onverdroten gingen we door en 7 minuten later schoot Emre de 0-2 tegen de touwen ! Hierna lieten we de touwen vieren en de tegenstander kreeg het idee dat er nog iets te halen viel . En na een vrije trap lag de bal ineens tegen de touwen en stond het plots 1-2 . Gelukkig hebben we een karaktervolle ploeg die niet gauw door een tegenslag van de kaart raakt , dus hoppa daar gingen we op zoek naar de genadeslag . En na een paar kleine kansen was het wederom Emre die de verdiende 1-3 erin schoot ! Met deze stand floot de scheidsrechter 2 minuten later af en de 3 punten en de derde plek werd hierdoor behaald !

Of we de wedstrijd tegen VVAC nog inhalen of niet , de derde plek is binnen !! Verdiend en met het toetje van volgende week , de 3de ronde voor de beker tegen Everstein nog in het vooruitzicht , is het voor ons als staf een leuk eerste helft van het seizoen geworden waarin we konden concluderen dat er steeds meer voetbal in de ploeg komt . Dus nog een week de beuk erin en zaterdag ons huid zo goed mogelijk verkopen ! Onze voeten laten spreken , de rand dingetjes hebben we niet nodig ( nog een ronde verder komen zou helemaal geweldig zijn ) en daarna kunnen we van de feestdagen gaan genieten ! Tot dinsdag .

  • Item #1
  • Item #2
  • Item #3

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com