Jo17 pakt de winnende draad weer op

2 december 2018 1052x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jo17 pakt de winnende draad weer op

1-12-2018
DFC 17/1 – ASWH 17/2

Bedoeling : het goede gevoel weer oppakken , resultaat behalen en deze halve competitie proberen goed te beëindigen ! Een 3de plaats is goed mogelijk als we de resterende wedstrijden doen wat we moeten doen !

De eerste helft :
Vanaf minuut 1 waren wij de bovenliggende partij . ASWH onder druk zetten , niet laten voetballen was wat het publiek voorgeschoteld werd . Wel op blijven letten , want de tegenstander probeerde met snelle uitvallen gevaarlijk te worden . 8 goede kansen werden er gecreëerd , maar daar werd niet uit gescoord . Omdat de verdiende voorsprong uitbleef en de tegenstander uit een van de spaarzame uitvallen wel scoorde stonden we met de rust onverwachts met 0-1 achter !!

Weer zo onnodig . Wel vaker halen wij de trekker niet over en maken de tegenstander sterker dan dat ze zijn ! Wanhopen deden wij geenszins , want we hebben dit seizoen vaker achter gestaan en we waren veel beter dan onze opponent ! Dus nog een tandje erbij en erin blijven geloven was het enige advies in de rust .

De tweede helft :
Direct werd de tegenstander onder druk gezet ! De enigste ploeg die nog aanviel waren wij . De tegenstander is geen moment meer gevaarlijk geweest ! En wij maar aanvallen en aanvallen . Vaak was de laatste pass niet goed en was hij wel goed dan hadden we pech bij het afronden . Een goal kon en mocht niet uitblijven ! Eindelijk , een kwartier voor tijd was Julian het eindstation van een goede aanval , goal , 1-1.
Maar hier namen we geen genoegen mee ! De aanvalsgolven werden nog talrijker en een minuut of 7 voor tijd een identieke kopie van het eerste doelpunt en wederom Julian die het eindstation was , 2-1 !
De resterende minuten bleven we aanvallen en gaven de tegenstander geen enkele kans door goed geconcentreerd te blijven verdedigen . Gescoord werd er niet meer , eindstand 2-1 , de 3 punten waren binnen !

Conclusie : karakter is wat onze boys kenmerkt ! Nu nog investeren in een rolletje tape per wedstrijd om bepaalde monden dicht te plakken en dan komt alles goed ! ?
Volgende week bij Peursum uit winnen en de 3de plek is binnen ! Fijn weekend verder en tot dinsdag !

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com