Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | JO17 bekert verder
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

JO17 bekert verder

16 december 2018 1012x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO17 bekert verder

3de beker ronde wedstrijd
DFC 017/1 – SC Everstein 017/1

Wat zal het leuk zijn om nog een rondje door te komen !

De eerste helft : 
Ik had wat info ingewonnen bij een oude buurjongen die tegenwoordig in de provincie Utrecht woont , dichtbij onze vrienden uit Everdingen . Het gevaar zat volgens hem in hun as en de snelle spitsen . Ons elftal daar zo goed mogelijk op aangepast begonnen we aan de wedstrijd . 
Vanaf de eerste minuut hadden we ze onder druk en zowel over links en rechts kwamen we er regelmatig door . Helaas scoorden we niet uit die kansen of was de laatste pass niet goed . Toch stonden we na 10 minuten voor . Schijnbaar was hun laatste man zo onder de indruk van onze aanvalsgolven dat hij na 10 minuten de bal in eigen doel schoot ! Deze aanvalsgolven hielden zo’n 25 minuten aan en daarna zakten we wat weg . Echter stond het achterin bij ons perfect zodat we geen enkele kans weggaven . De rust werd dan ook met deze 1-0 voorsprong bereikt !!

Zoals wel vaker maken we de tegenstander sterker dan ze zijn en houden we ze in leven doordat we vergeten te scoren . Het had al zeker 3 a 4-0 moeten staan . Dit was het enige minpuntje van de eerste helft , verder ging het prima !

De tweede helft : 
Op de een of andere manier was de swung eruit en ontstond er een redelijk evenwichtige wedstrijd , waarbij wij iets beter bleven , maar onze tegenstander van zich af ging bijten ! De betere kansen bleven voor ons , maar het lukte maar niet om te scoren ! De 1-0 was maar een magere voorsprong en omdat jezelf niet scoort blijft het billen knijpen ! De bal hoeft maar één keer verkeerd te vallen ! Gelukkig stond het achterin bij ons goed , ook toen ze met 3 spitsen wat probeerde te forceren . Het bleef bij enkele halve kansen tot 3 minuten voor tijd . De bal werd van links voorgezet en bij de 2de paal had hun spits de bal voor het inschieten , gelukkig voor ons schoot hij naast ! De resterende minuten gebeurde er weinig en toen de scheidsrechter voor het einde floot , was de vreugde groot !

Conclusie van deze eerste competitie helft : 
In de competitie zijn we op de 3de plek geëindigd en voor de beker zitten we nu in de 4de ronde ! We bekeren dus in 2019 lekker door ! 
Behoudens wat kleine akkefietjes ben ik tevreden over deze eerste 5 maanden . Ondertussen hebben we 2 nieuwe spelers mogen begroeten , nogmaals welkom mannen en hebben we er nu 16 . Een gezonde concurrentie , waardoor het allemaal alleen maar beter kan worden . Ik heb nu al zin in het nieuwe jaar ! 
Van de week nog 2 relaxte trainingen en dan gaan we van de feestdagen genieten ! 
Ik wens iedereen dan ook alvast fijne feestdagen , een gelukkig , gezond en sportief 2019 toe !!

Ps : Patrick en Max Van de Wetering een fijne vakantie daar in Amerika , zie jullie volgend jaar !

 
 
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com