JO13-2 op TV!

2 december 2018 737x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO13-2 op TV!
JO13-2 op TV!

Dit team is vanaf het begin van het seizoen heel goed bezig. Hoewel de resultaten niet supergoed zijn, zit er zeker vooruitgang en groei in dit vriendenelftal. De trainingsopkomst is prima en de sfeer is hartverwarmend. Iedere wedstrijd zijn er genoeg pluspunten om mee verder te gaan. Ook buiten het veld kunnen de spelers van dit team goed met elkaar opschieten en dat bleek afgelopen zaterdag weer eens duidelijk. Op uitnodiging van NPO Zapp waren de spelers van JO13-2 aanwezig bij de opnames van het spelprogramma Betreden Op Eigen Risico, met als presentatoren Daan Boom en Tim Senders.

Dat was allemaal best spannend, want tijdens dat programma kunnen mooie prijzen worden gewonnen. Maar je kan ook misgrijpen en dan heb je zo een nat pak of krijg je een emmer smurrie op je hoofd. Het was erg leuk om eens te zien hoe zo’n programma wordt gemaakt. Er gaat wel eens iets mis en dan moet de opname over en er staat een heel enthousiaste man voor de tribune die aangeeft wanneer je moet juichen. De spelers hebben dat allemaal prima gedaan en gingen dus na afloop met een heel tevreden gevoel weer naar huis. We zullen tot de uitzending van 15 december om 18.10 uur bij NPO3 moeten wachten om te weten of een van onze spelers een prijs heeft gewonnen of misschien wel die smerige smurrie op zijn hoofd heeft gekregen. We mogen er niets over zeggen, allemaal kijken dus op 15 december!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com