DFC houdt de punten in eigen huis.

1 december 2018 866x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC houdt de punten in eigen huis.

DFC houdt de punten in eigen huis.

DFC moest vandaag aantreden tegen de rode lantaarn drager Smerdiek maar weet ook dat winst niet zomaar vanzelf komt. Maar een DFC in goede doen moet deze klus kunnen klaren. De 4-1 overwinning bevestigd dit.

De wedstrijd was koud begonnen en Colin Reening had de 1-0 al genoteerd. Smerdiek wist echter snel tegen te scoren en de stand weer gelijk te trekken. Maar de klok had amper het eerste kwartier op de teller staan en DFC had de leiding weer in handen. Colin Reening was wederom de doelpunt maker. Waar Smerdiek dacht dat dit ook de ruststand zal worden, zat het venijn in de staart van de eerste helft. Nadat eerst antonio mazarenes de 3-1 binnen schoot, maakte Colin Reening een onvervalste hattrick. De stond voor de thee was 4-1 geworden.

De tweede helft was eigenlijk voor de statistieken en DFC had deze helft kunnen en moeten benutten om de score verder uit te breiden. Maar slordig spel en ongelukkig in de afronding maakte de tweede helft eigenlijk overbodig. Na 90 minuten spelen, stapte DFC verdiend van het veld en de 3 punten blijven dus aan de Reeweg Oost. Danny Jongeneel viel geblesseerd uit en de hoop is dat dit meevalt.

Op de bank zat vandaag Cees van Woerkom als team begeleider naast Martin van Wijngaarden. Gerard Bos is voorlopig door ziekte niet aanwezig en we hopen allemaal dat we Gerard snel weer mogen verwelkomen op zijn vaste plek op de bank.

Verder mag zeker de rol van de scheidsrechter niet onbenoemd blijven. Een perfecte wedstrijd van de man in het zwart.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com